Ιακωβίδης: Συνεχίζει την άρση βαρών με οικονομική στήριξη από Παναθηναϊκό και φιλάθλους

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την άρση βαρών, ύστερα από τη βοήθεια και την οικονομική στήριξη που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκίνησε το πανελλήνιο με τα σκληρά λόγια του, αλλά λόγια καρδιάς, έπειτα από τις προσπάθειές του στο τουρνουά άρσης βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 30χρονος πρωταθλητής είχε ανακοινώσει με δάκρυα στα μάτια ότι αποχωρεί από το άθλημα που αγαπάει τόσο, διότι δεν είχε στήριξη ώστε να συνεχίσει. “Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω. Θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου, να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων έπειτα από την 11η θέση που κατέλαβε.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στον οποίο ανήκει ο αθλητής άρχισε άμεσα μία καμπάνια στήριξης του Ιακωβίδη μέσω του “Σύλλογος πιο Μεγάλος“, ώστε να συγκεντρωθούν πόροι και ο Έλληνας αρσιβαρίστας να μπορεί πλέον να κάνει κανονικές προετοιμασίες για τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.
ΠΗΓΗ: sport24.gr