Ο Μαρτσούκος για Super League 2 και Παναχαϊκή

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πέτρου Μαρτσούκου για τον Αστέρα Βλαχιώτη και την Super League 2 καθώς και για την Παναχαϊκή

Η «Match», απευθύνθηκε σε παράγοντες συλλόγων της Γ΄ Εθνικής (νυν και πρώην) ζητώντας τους να απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα:

«Ποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή στην κατηγορία, τι πρέπει να προσέξει, ποια είναι τα συστατικά ανόδου και που θα κυμανθεί το μπάτζετ για να τα καταφέρει».

Πέτρος Μαρτσούκος: «Μια άνοδος θα στοιχίσει περίπου 300 χιλ. ευρώ»

Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Βλαχιώτη Πέτρος Μαρτσούκος, μας τόνισε καταρχάς πως η ομάδα του έχει καταθέσει την εγγυητική των 150 χιλ. ευρώ για τη συμμετοχή της στη Superleague 2. Όπως υπογράμμισε, απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις της διοργανώτριας αρχής για να επισημοποιηθεί η άνοδος του Αστέρα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Πάμε στα δικά μας και στο τι ανέφερε ο κ. Μαρτσούκος για τη συμμετοχή της Παναχαϊκής στη Γ’ Εθνική:

«Η παρουσία της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα κεντρίζει το ενδιαφέρον του κάθε φίλαθλου, που θα πάει την μετά Covid εποχή να παρακολουθήσει αγώνες ποδοσφαίρου. Δεν χρειάζεται να δαπανήσει πολλά χρήματα, αν και μια άνοδος, θα στοιχίσει περίπου 300 χιλ. ευρώ. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι η Παναχαϊκή είναι η ιστορικότερη ομάδα της Πελοποννήσου και στη συνέχεια, έρχεται ο Αστέρας Τρίπολης. Το μετά είναι το θέμα, διότι θα χρειαστούν αρκετά χρήματα, προκειμένου να σβηστούν τα όποια χρέη έχει και στη συνέχεια να συσταθεί ΠΑΕ, που θα πρέπει να είναι καθαρή και τότε θα μπορεί να πάρει και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Χρειάζεται να την διοικήσουν άνθρωποι που θα την αγαπήσουν και θα σταθούν στο πλευρό της. Είναι λυπηρό για την Παναχαϊκή να συμμετέχει σε αυτό το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα πρέπει να βρει τις δυνάμεις, να ορθοποδήσει και να γίνει ξανά μεγάλη…».

Τάσος Αγγελόπουλος

ΠΗΓΗ: https://matchnews.gr/