Παρί Σεν Ζερμέν: Φεύγει ο Εμπαπέ; Φουλ για δίδυμο Μέσι – Ρονάλντο!

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάνει τους Γάλλου να… φουλάρουν για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Εμπαπέ φαίνεται πως θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν και όπως αναφέρει η «Marca» αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει.

Ο Γάλλος επιθετικός θα έχει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαίφι, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί. Ο ίδιος όμως θα απαντήσει όπως όλα δείχνουν αρνητικά, αφού θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και εφόσον υπάρξει αυτή η εξέλιξη, τότε δεν αποκλείεται το όνειρο πολλών ποδοσφαιρόφιλων να γίνει πραγματικότητα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να δουν συμπαίκτες τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αποτελεί διακαή πόθο των Παριζιάνων, που μετά τη «βόμβα» με την απόκτηση του Αργεντινού, θέλουν να ενεργοποιήσουν ακόμα μία και να τρελάνουν… κόσμο.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο και οι ιδιοκτήτες της ομάδας θα τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να τον κάνουν κάτοικο Παρισιού.

Θυμίζουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει φτιάξει μία εκρηκτική ομάδα, με την απόκτηση του Μέσι, του Σέρχιο Ράμος, του Βαϊνάλντουμ και του Ντοναρούμα και φαίνεται πως δεν υπάρχει ταβάνι, θέλοντας να βάλουν το… κερασάκι στην τούρτα με μία ακόμα εκπληκτική προσθήκη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να «σπάσει» τα ταμεία της για να αποκτήσει τον 22χρονο φορ, αφού είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Ποτσετίνο, ύψους 117 εκατομμυρίων ευρώ.

ΠΗΓΗ: sportime.gr