Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Προσφορά ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 η Τοπική Διοίκηση Λακωνίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης-αλληλοβοήθειας και στήριξης των συναδέλφων Αστυνοµικών, πυροσβεστών, διασωστών και φυσικά των συμπολιτών µας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, προέβη έµπρακτα σε μεγάλη έκτασης βοήθεια και συνδροµή με τελικό σημείο διάθεσης και συνάντησης το Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο-Λακωνίας, με ένα Φορτηγό ζωοτροφές, µε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιµα κ.τ.λ.), για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.
– ‘Ηρθαμε σε επαφή ουσιαστικής επικοινωνίας µε την Πρόεδρο του Δηµοτικού συμβουλίου κ. ΛΥΡΟΦΩΝΗ Γεωργία και τους αρµόδιους Αντιδημάρχους κ.κ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥ Ελένη και ΚΑΠΑΣΟΥΡΗ Γεώργιο και τους παραδώσαμε τα ανωτέρω αγαθά.
– Επίσης µοιράσθηκαν συμβολικά σάντουιτς και νερά στους περιπολούντες Αστυνοµικούς και Πυροσβέστες. O Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος µίλησε τηλεφωνικά με την Αντιδήμαρχο κ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥ Ελένη και αποφασίστηκε από κοινού να διευρύνουμε την επαφή…επικοινωνία και συνεργασία µε τον Δήµο Ανατολικής Μάνης.
– Από πλευράς µας δεχτήκαμε ευμενή σχόλια από όλους τους ένστολους και πολίτες για την έμπρακτη στήριξη και υποσχεθήκαμε σύντομα να βρεθούμε με παρόμοια κίνηση αλληλεγγύης.
– Το Εθνικό Τµήμα της Δ.Ε.Α. συνέδραμε οικονοµικά και ηθικά την ένωσή µας στην πρωτοβουλία µας αυτή και στην αποστολή µας παρευρίσκοντο και το μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος K. ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος.