Ο Αστέρας Βλαχιώτη στη Σούπερ Λίγκα 2!!!

Η αισιοδοξία της Διοίκησης της Λακωνικής ΠΑΕ που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχτιζε την ομάδα για να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα 2 επιβεβαιώθηκε με εμφατικό τρόπο το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Αυγούστου με την πρόσκληση της ΕΠΟ για να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας!

Συγκεκριμένα ο Αστέρας Βλαχιώτη αναμένεται να καλύψει το τρίτο κενό που υπάρχει στη Σουπερλίγκα 2 με μια ακόμη κενή θέση να υπάρχει – αν και οι πληροφορίες λένε ότι θα αποδεχτεί την πρόσκληση και ο Απόλλων Πόντου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του sdna.gr

Τα δύο από τα τέσσερα (έως τώρα) κενά στη Super League 2 καλύφθηκαν. Τελείωνε η διορία σήμερα Τετάρτη στις 4 μ.μ για τις 4 ομάδες που τους είχε δοθεί αρχικά η πρόσκληση Πανιώνιος, Ζάκυνθος, Ποσειδών Μηχανιώνας και Αχέρων Καναλακίου.

Συγκεκριμένα, μετά τον Πανιώνιο οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι την ύστατη ώρα πλήρωσε το παράβολο συμμετοχής και η Ζάκυνθος.

Η διοργανώτρια πλέον έστειλε πρόσκληση συμμετοχής στις ομάδες της Football League, οι οποίες κατά σειρά είναι οι Αστέρας Βλαχιώτη, Απόλλων Πόντου. Η διορία που έχουν οι δύο από τις υποβιβασθείσες ΠΑΕ της κατηγορίας για να απαντήσουν λήγει τη Δευτέρα (23/08).