Αχέρων Καναλακίου: H oμάδα θα κάνει πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική.

Στη Γ’ Εθνική θα παραμείνει η ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου, με τη διοίκησή του να μην αποδέχεται την πρόταση της ΕΠΟ να πάρει τη θέση άλλων ομάδων στη νέα Super League 2. Η εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ και το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ που απαιτούνται είναι ποσά πολύ δύσκολο να βρεθούν μέσα σε λίγες μέρες, ώστε να οργανωθεί κατάλληλα η ομάδα. Έτσι, αποφασίστηκε η άνοδος να διεκδικηθεί αγωνιστικά και χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Η ανακοίνωση του Αχέροντα Καναλακίου:

« Ο κύβος ερρίφθη »

Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων αποφάσισε, η ομάδα να συνεχίσει με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε.

Παρόλο το ενδιαφέρον του φιλάθλου κόσμου του συλλόγου μας και του απλού κόσμου της ευρύτερης περιοχή μας, για την συμμετοχή της ομάδος μας στην Superleague 2, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό με σκοπό την άνοδο μέσα στις τέσσερις γραμμές, με σωστή οργάνωση και χωρίς βιαστικές κινήσεις, όπως αυτό θα γινόταν εάν δηλώναμε συμμετοχή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

ΠΗΓΗ: https://super-fm.gr/