Αστέρας Βλαχιώτη: Mystras Grand Palace Resort & Spa, Σοφικό, το προπονητικό επιτελείο και δήλωση Γκουτσίδη

Η ομάδα μας εγκαταλείπει προσωρινά την Σπάρτη και το πεντάστερο Mystras Grand Palace Resort and Spa (www.mystraspalace.com), το οποίο θα αποτελέσει την βάση της για ολοκληρη την σεζόν, με προορισμό το Σοφικό όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η 20μελής αποστολή, αφού υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε rapid test και τα οποία ήταν όλα αρνητικά, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με προορισμό την ορεινή Κορινθία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Γκουτσίδης: «Μας δίνει δύναμη η διοίκηση»

Λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής ο τεχνικός του Αστέρα, Παναγιώτης Γκουτσίδης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Για μια ομάδα που προσπαθεί να οργανωθεί από την αρχή σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της SuperLeague 2 οι δυσκολίες είναι υπαρκτές. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας να λύσουν όλα τα προβλήματα και αυτό μας δίνει υπομονή και δύναμη για να τα καταφέρουμε. Μέχρι στιγμής προπονητικά το ρόστερ δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό σημείο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα συμπληρωθεί ο αριθμός παικτών που θέλουμε ώστε να παρουσιάσουμε την ομάδα έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Είμαστε αισιόδοξοι για την φετινή σεζόν, καθώς όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, με πρωταρχικό αυτό της παραμονής στην κατηγορίας.

Το προπονητικό επιτελείο

Με την προσθήκη του Ισαάκ Κουτσοκλένη ολοκληρώθηκε και η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Έτσι στο πλευρό του Παναγιώτη Γκουτσίδη θα βρίσκονται οι Αλέξης Σπυρόπουλος (άμεσος συνεργάτης), Παναγιώτης Αποστολάκος (προπονητής τερματοφυλάκων), Ισαάκ Κουτσοκλένης (γυμναστής) και η Μαρία Γκουτσίδη (διατροφολόγος). Γενικός αρχηγός θα είναι ο Κωνσταντίνος Καζναφέρης.

• Ήδη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Παναρκαδικό στις 12 Σεπτεμβρίου. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.
• Τη νέα αγωνιστική σεζόν τον Αστέρα θα «ντύσει» η εταιρεία αθλητικού υλικού, Zeus.