Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση που ξεπερνούσε τα 220 εκατομμύρια για τον Εμπαπέ! (βίντεο)

Λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το μεγαλύτερο βήμα της για να φέρει τον Εμπαπέ στη Μαδρίτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skysports η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση που ξεπερνούσε τα 220 εκατομμύρια ευρώ στη Παρί Σεν Ζερμέν για τον Εμπαπέ με την Παρί να μην έχει δώσει την οριστική της απάντηση.

Πριν δοθεί η τελική απάντηση από την Παρί η Ρεάλ απέσυρε την πρόταση αφού θα υπογράψει με τον Γάλλο τον Ιανουάριο και με ελεύθερη μεταγραφή θα έρθει στη Μαδρίτη, που είναι και η επιθυμία του παίκτη την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Όπως αναφέρουν και στο ακόλουθο βίντεο για τους διοικούντες της Παρί το πολύ μεγάλο ποσό που έδινε η Ρεάλ δεν λέει κάτι αφού το πρόβλημα τους δεν είναι τα χρήματα. Εξάλλου διοικούν ολόκληρες χώρες, είναι παντοδύναμοι οικονομικά και δεν υποκύψουν στην κάθε Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι αδιανόητο για την οποιαδήποτε διοίκηση να μην δέχεται μια τόσο μεγάλη πρόταση αλλά προφανώς στη Παρί φέτος θέλουν να δείξουν σε όλους ότι είναι η χρονιά τους και να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν. Όπως είπε ο Λεονάρντο δεν θέλουν να χαλάσουν το ωραίο καλοκαίρι που ζουν από όταν ήρθε ο Μέσι στο Παρίσι. Και προφανώς στόχος τους θα είναι κατά την διάρκεια της περιόδου να προσπαθήσουν τον Εμπαπέ να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο.