Προσκλήσεις σε ομάδες για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χωρίς την γνώση της ΕΠΟ!

Μπάχαλο επικρατεί με προσκλήσεις σε ομάδες της Θεσσαλίας και της Πιερίας για κάλυψη κενών στη Γ’ Εθνική.

Για τη Γ’ Εθνική ετοιμάζονται Ρήγας Φεραίος και Βατανιακός, μετά από σχετικό ερώτημα που τους απηύθυναν οι οικείες ΕΠΣ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα συμμετέχουν σε αυτή.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣ Θεσσαλίας και ΕΠΣ Πιερίας ρώτησαν τα παραπάνω σωματεία, τα οποία είχαν τερματίσει ως δευτεραθλητές την περίοδο 2019-20, που είναι και η τελευταία ολοκληρωμένη σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, εάν ενδιαφέρονται να αγωνιστούν στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η αιτιολογία ήταν ότι θα καλύψουν το κενό των ομάδων που είχαν δικαίωμα, αλλά δεν δήλωσαν συμμετοχή, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου από τη Θεσσαλία και η ΑΕ Καρίτσας από την Πιερία.

Οι Ρήγας Φεραίος και Βατανιακός κάνουν σχέδια Γ’ Εθνικής, ωστόσο από την ΕΠΟ δηλώνουν άγνοια! Ουδέποτε έστειλαν σχετικά έγγραφα προς τις ΕΠΣ ή τις ομάδες, μιας και δεν υπάρχει πρόθεση να καλυφθούν τα κενά των ομάδων που δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Το Onsports επικοινώνησε με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και υπήρξε κατηγορηματική διάψευση για αποστολή εγγράφων στις ΕΠΣ ή τα σωματεία, περί κάλυψης των κενών θέσεων στη Γ’ Εθνική.

ΠΗΓΗ: onsports.gr