Εμφατική πρόκριση της Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του US Open! (βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη είχε ένα δύσκολο εμπόδιο μπροστά της στον δεύτερο γύρο του US Open, ωστόσο ήταν πειθαρχημένη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυριάρχησε και άφησε εκτός συνέχειας την Κατερίνα Σινιάκοβα (6-4,6-2)

Το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη και το US Open συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον δεύτερο γύρο κλήθηκε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Κατερίνα Σινιάκοβα (6-4,6-2) Η Τσέχα που είχε την παράδοση με το μέρος της (2-1) έναντι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε όμως να κάμψει την αντίσταση της Μαρίας.

Το πρώτο σετ ήταν πιο ισορροπημένο, αλλά από ένα σημείο και έπειτα η Μαρία ανέβηκε, ήταν πιο επιθετική, έπαιξε από τη βασική γραμμή βάζοντας δύσκολα στη Σινιάκοβα που δεν μπορούσε να απαντήσει από το ταφ. Ετσι κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

 

Στο δεύτερο σετ η Σινιάκοβα μπήκε πιο πειθαρχημένη, πήρε τα δυο πρώτα γκέιμς, ωστόσο η Μαρία Σάκκαρη μ’ ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ, κατέκτησε και αυτό με 6-2. Η Τσέχα, No53 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε από ένα σημείο και έπειτα τη διαύγειά της, χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο δεύτερο σετ έκανε 9 διπλά λάθη, την ώρα που στο πρώτο σετ είχε μόλις ένα. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε συνολικά δύο διπλά λάθη, από ένα σε κάθε σετ, ενώ είχε έναν άσο, έναντι κανενός της αντιπάλου της.

Στον τρίτο γύρο η 26χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει πάλι Τσέχα αντίπαλο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Κριστίνα Πλίσκοβα ή Πέτρα Κβίτοβα.