Ανακοίνωση του Πανγυθεατικού κατά των διοικούντων του Άρη Σκάλας

Ο Πανγυθεατικός με πρόλογο μια ανακοίνωση του Άρη Σκάλας που αναρτήθηκε το 2020 σχολιάζει αρνητικά κινήσεις του Διοικούντων της ομάδας.

Διοίκηση Άρη Σκάλας 2020: Όλοι οι ποδοσφαιριστές που προσεγγίσαμε ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και αναζητούσαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, δεν προσεγγίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή που να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα.
Παρατηρούμε έκπληκτοι τον τελευταίο καιρό άλλες ομάδες να καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν συμφωνήσει και έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους με την ομάδα μας. Κάτι τέτοιο είναι ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΝΕΝΤΙΜΟ και ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ.
Τους καλούμε να συνετιστούν και να σταματήσουν άμεσα, μένοντας πιστοί στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», καθώς δεν ταιριάζει σε σωματεία με Ιστορία να μεταχειρίζονται τέτοιου είδους ραδιούργες πρακτικές. Σε διαφορετική περίπτωση να γνωρίζουν πως θα απαντήσουμε με τρόπο που θα τους εκθέσει στα μάτια ολόκληρης της φίλαθλης κοινής γνώμης. (https://www.isports.gr/…/o-aris-skalas-stelnei-mhnuma…/)
Διοίκηση Άρη Σκάλας 2021:
“Δάσκαλε που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτεις”
Προσεγγίζει παίκτες του Πανγυθεατικού μας που ήδη έχουν συμφωνήσει με την ομάδα μας και έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία μας!
Κάπου στην πορεία μάλλον χάθηκε η ΗΘΙΚΗ, η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!
Αγαπητοί συγκεκριμένοι διοικούντες του Άρη Σκάλας, απολαμβάνουμε την όλη διαδικασία και ευελπιστούμε σε συνέχεια της. Όσον αφορά αθλητές μας, που ενώ συμφώνησαν μαζί μας τελικώς δελεάστηκαν από άλλες καταστάσεις, τους ευχόμαστε καλή τύχη και μακριά και αγαπημένοι!
Το μοναστήρι να’ναι καλά!
Υ.γ.Την περασμένη περίοδο με τους συγκεκριμένους διοικούντες του Άρη Σκάλας είχαμε μια άψογη συνεργασία και μοιραζόμασταν κοινό όραμα για το Λακωνικό ποδόσφαιρο και κάναμε από κοινού δράσεις για την προστασία του. Μάλλον η “δόξα” της Γ’ Εθνικής έφερε το μικρόβιο του παραγοντισμού σε κάποιους. Ευτυχώς έχουμε κάνει εμβόλιο και έχουμε χτίσει τείχος ανοσίας σε τέτοιες καταστάσεις!
Υ.γ1. Η ανακοίνωση μας δεν επιδιώκει να προσβάλει το όνομα και την ιστορία του Άρη Σκάλας και τους φιλάθλους του, που σεβόμαστε στο έπακρο!
Υ.γ2 Καλή τύχη στον Άρη Σκάλα στης Γ’ Εθνική και σε όλα τα δικά μας παιδιά που αποτελούν το βασικό του κορμό!