Ο Άρης Σκάλας απαντά στον Πανγυθεατικό.

Η ανακοίνωση του Άρη Σκάλας μέσω της οποίας διευκρινίζει τις κινήσεις

Έκπληκτοι διαβάσαμε την ανακοίνωση του Πανγυθεατικού, που συγχέει καταστάσεις εντελώς ανόμοιες δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις.
Αγαπητοί κύριοι της διοίκησης του Πανγυθεατικού: αυτό που στηλιτεύσαμε πέρυσι ήταν κάτι προφανώς ανέντιμο και αντιδεοντολογικό, καθώς μια ομάδα που θα συμμετείχε στην ΙΔΙΑ με εμάς κατηγορία καταστρατηγούσε τους κανόνες του “ευ αγωνίζεσθαι”, προσεγγίζοντας ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνήσει και αρχίσει προετοιμασία με εμάς.
Ποια σχέση μπορεί να έχει αυτό με τις μεταγραφές του Άρη Σκάλας από την ομάδα σας την φετινή περίοδο;
Ως μοναδική λακωνική ομάδα που θα συμμετέχει στη Γ Εθνική κατηγορία, προφανώς προσεγγίσαμε τους πιο ταλαντούχους Λάκωνες ποδοσφαιριστές ομάδων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους σε ανώτερο επίπεδο.
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σας τους προσεγγίσαμε νωρίς, χωρίς να πιέσουμε κανέναν να υπογράψει σε εμάς παρά τη θέλησή του – κάποιοι μάλιστα μας προσέγγισαν μόνοι τους ζητώντας να παίξουν σε εμάς- και μάλιστα γνωστοποιώντας τις προθέσεις μας σε εσάς.
Έχοντας απεριόριστο σεβασμό στην ιστορική ομάδα του Γυθείου και τιμώντας την σύμπλευσή μας σε ορισμένα ζητήματα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δεν θα επεκταθούμε περισσότερο για ζητήματα ηθικής, γνωρίζετε καλά άλλωστε και ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ για τις μεταγραφές μας, και ΠΩΣ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ και ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ…
Συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ευχόμενοι ολόψυχα ο Πανγυθεατικός να επανέλθει από τα τοπικά πρωταθλήματα και να ξανασυναντηθούμε στις εθνικές κατηγορίες…
Υγ1: Επειδή βλέπουμε πως σας αρέσουν τα ρητά,έχουμε και εμείς ένα κατάλληλο για την περίσταση: ” το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”.
Υγ2: δεν έχουμε την πρόθεση να εμπλακούμε σε αντιπαράθεση ανακοινώσεων, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και της β φάσης του κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται, προτιμούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτήν.
Υγ3: θεωρούμε πραγματικά αυτήν την ανακοίνωση μια άτυχη στιγμή που δεν εκφράζει το σύνολο του ΔΣ του Πανγυθεατικού, τον οποίο σεβόμαστε όπως έμπρακτα αποδείξαμε αφήνοντας ελεύθερους να μεταγραφούν σε αυτόν τους Ρηγάκο και Σπηλιωτόπουλο.