Ο πράκτορας μπήκε με όπλο στο γήπεδο και χαστούκισε παίκτες της Αργεντινής!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η αργεντίνικη εφημερίδα “Ole”, αποκαλύπτοντας πως ένας από τους άνδρες της βραζιλιάνικης αστυνομίας που εισέβαλε στο γήπεδο για να διακόψει το Βραζιλία – Αργεντινή είχε όπλο στην κατοχή του.

Σκηνικά απείρου κάλλους καταγράφησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Αργεντινή, με την ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας να κάνει έφοδο εντός αγωνιστικού χώρου και να προκαλεί τη διακοπή του αγώνα, επιδιώκοντας να προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων παικτών της Αργεντινής (Λο Σέλσο, Μαρτίνες, Ρομέρτο, Μπουεντία) για το γεγονός πως είχαν παραβιάσει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας.

Η εισβολή αυτή καυτηριάστηκε από τους ανθρώπους της Αργεντινής και τους οδήγησε μάλιστα στην απόφαση να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που έφερε την οριστική διακοπή και το απόλυτο φιάσκο, με την εφημερίδα “Ole” να φέρνει μάλιστα στο φως της δημοσιότητας ένα ακομα ασυνήθιστο περιστατικό.

Αυτό ήταν η εισβολή ενός άνδρα, πράκτορα της αστυνομίας της Βραζιλίας, με το αργεντίνικο μέσο να υποστηρίζει πως ο άνθρωπος αυτός μπήκε με όπλο στο γήπεδο και μάλιστα είχε έντονο διάλογο τόσο με τους Οταμέντι και Ακούνια όσο και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι.

“Σκάνδαλο: ο πράκτορας που μάλωσε με τους Οταμέντι και Ακούνια είχε μπει οπλισμένος. Ο μαυροφορεμένος άνδρας που έφτασε στο σημείο να χαστούκισε ακόμα και παίκτες της Αργεντινής είχε μπει με όπλο. Ποιος είναι”, αναφέρει χαρακτηριστικά η “Ole” μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

ΠΗΓΗ: sport24.gr