Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος στον Αστέρα Βλαχιώτη!

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος στον Αστέρα Βλαχιώτη.
Ένας γνώριμος και ιδιαίτερα αγαπητός ποδοσφαιριστής στους Λάκωνες και ιδιαίτερα στους Σπαρτιάτες, αφού είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην Α.Ε. Σπάρτη υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη δεν έχει αναφερθεί το όνομα της Α.Ε. Σπάρτης στις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής.
Δείτε σε φωτογραφία την ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη η οποία επιβάλλεται να διορθωθεί αφού δεν αναφέρεται η Α.Ε. Σπάρτη.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ανακοινώθηκε από την Σπάρτη στις 31 Αυγούστου 2015, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την επόμενη χρονιά στη Football League.
Το αθλητικό site της Λακωνίας οφείλει να σημειώσει το πέρασμα ενός ποδοσφαιριστή από μια ομάδα της Λακωνίας για αυτό και αλλάξαμε την φωτογραφία με την φανέλα του Παναθηναϊκού που είχε επιλέξει ο Αστέρας Βλαχιώτη για να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή στην επίσημη σελίδα του στο facebook.
Στη συνέχεια ο Αστέρας Βλαχιώτη εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για την παράλειψη – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διόρθωσε την ανακοίνωση γράφοντας το εξής:
Έναρξη συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο.
Η λακωνική ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του έλληνα αμυντικού ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Σπάρτης, Παναθηναϊκό, Νίκη Βόλου, Πας Λαμία και ΠΑΕ Χανιά.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.