Οι oncourt δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη και οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (βίντεο)

Οχι έναν, ούτε δύο, αλλά 22 συνεχόμενους πόντους κέρδισε στο σερβίς της η Μαρία Σάκκαρη, που είχε μείνει από λόγια και γεμάτη εμπιστοσύνη προχωράει με στόχο τον τελικό του US Open.

Οι 22 συνεχόμενοι κερδισμένοι πόντοι που πήρε στο δικό της σερβίς η Μαρία Σάκκαρη εντυπωσίασαν ακόμα και την ίδια, που δεν άφησε κανένα περιθώριο για μπρέικ στην Καρολίνα Πλίσκοβα.

“Είμαι εντυπωσιασμένη. Εμπιστευόμουν ήδη το σερβίς μου, αλλά τώρα θα το εμπιστεύομαι ακόμα περισσότερο”, σχολίασε αμέσως μετά το ματς μέσα στο court εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο και πρόσθεσε: “Σέρβιρα καλά, η Καρολίνα είναι είναι πιθανότατα η καλύτερη σέρβερ στο τουρνουά, αλλά εγώ έπρεπε να κάνω τη δική μου δουλειά. Ήξερα ότι έπρεπε να βγάλω πολλές επιστροφές για να μπορέσω να κάνω τουλάχιστον ένα break σε κάθε σετ. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Είμαι άφωνη, δεν ξέρω τι να πω”.

Η 26χρονη Μαρία Σάκκαρη είναι πλέον η… γηραιότερη στο τουρνουά και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την 18χρονη Έμα Ραντουκάνου (ξημερώματα Παρασκευής, περίπου 04.00, Eurosport 1): “Είναι θαυμάσιο για το άθλημά μας, να έχουμε τόσες πολλές νέες παίκτριες που αγωνίζονται τόσο καλά αυτή την περίοδο. Η Έμα αλλά και η Λέιλα (Φερνάντεζ) έχουν πολύ καλά σερί. Όμως εμπιστεύομαι το παιχνίδι μου, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου”.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΠΗΓΗ: sport24.gr