Ισόπαλο φιλικό για τον Αστέρα Βλαχιώτη

Χωρίς νικητή τελείωσε η φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Περδίκα Πτολεμαΐδας, όπου ο Αστέρας Βλαχιώτη ομάδα της Super League 2 και η Θύελλα Σαρακηνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

Πολύ καλό παιχνίδι με την Θύελλα να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα να έχει δοκάρι στο 36’ με τον Άγγελο Κιόρτση

Στο δεύτερο μέρος οι Πελοποννήσιοι του Αστέρα ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να σκοράρουν, ενώ με την λήξη του παιχνιδιού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχασε σπάνια ευκαιρία, όταν μόνος του απέναντι από τον πορτιέρο του Αστέρα πλάσαρε μόλις άουτ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Πελετίδης, Σίας, Καμπέρ (Κοζάνης).

Αστέρας Βλαχιώτη:(Παναγιώτης Γκουτσίδης) Αθανασόπουλος, Λάμτσε, Ζαΐμι, Ρόδης, Ζαννής, Πεχλιβανόπουλος, Μανσουράντζε, Χριστόπουλος, Παπουλής, Σοκολάροβ, Σάνι.

Αγωνίστηκαν και οι Καραγκιολίδης, Ιωαννίδης, Νεχέμια, Σταυρόπουλος, Γκασίδης, Κουτσογκίλας, Αναστασόπουλος, Τσίπρας, Δημητρούλας, Τουλίκας.

Θύελλα:(Αντώνης Σαπουντζής) Καραγιαννίδης, Κιουρτσίδης, Κιόρτσης, Μαντζανάς, Ουζούνης, Πούπης, Ντόγκαρης, Μουρίκι, Γκέσιος, Τούφας, Ιωάννου.

Αγωνίστηκαν και οι Τσόρμπας, Ρώσσης, Παπαδόπουλος, Θωμάς Ε., Κόκλης, Σαπουντζής, Ευθυμιάδης.

ΠΗΓΗ: aridaia365.gr