Προοδευτική Άρης Σκάλας 2-1: Το ρεπορτάζ του αγώνα (βίντεο)

Πικρός αποκλεισμός για τον Άρη Σκάλας από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας αφού ο διαιτητής μέτρησε γκολ της Προοδευτικής στο 93′ με τους παίκτες του Άρη Σκάλας όμως που είναι δίπλα στην εστία του Ζιάρα να διαμαρτύρονται σε επόπτη και διαιτητή ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή.

Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Κουρτέσης ο οποίος ήταν αυτός ο οποίος έδιωξε την μπάλα.

Παρά τον αποκλεισμό οι εντυπώσεις για τον Άρη Σκάλας είναι θετικές αφού παρά τις απουσίες που αντιμετώπιζε στάθηκε πολύ καλά μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ελλάδα, σε ένα γήπεδο κυριολεκτικά «κλουβί» απέναντι σε μια πολύ ενισχυμένη Προοδευτική.

Ο Άρης Σκάλας στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο στο «κλουβί» απέναντι στην πολύ ενισχυμένη Προοδευτική. Το σκορ του ημιχρόνου είναι 0-0 σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα της Σκάλας για τα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Λάκωνες στημένοι πολύ καλά από τον Μπένο, καλύπτουν τους χώρους και έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα βγαίνοντας ταυτόχρονα με καλές προϋποθέσεις στη κόντρα.

Πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα της Σκάλας το σουτ του Γουόρντεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 44ο λεπτό το οποίο μπλόκαρε ο Χαλκίδης.

Η Προοδευτική είχε δοκάρι με τον Πολ στο 15ο λεπτό.

15′ Ευκαιρία για την Προοδευτική με τον Πολ να σημαδεύει το δοκάρι

21′ Δημακάκος και Βοσνακίδης είχαν από μια καλή στιγμή σε φάση διαρκείας με τον Ζιάρας είπε όχι σε 2 καλές στιγμές της Προοδευτικής στο πρώτο 20λέπτο.

43′ Γουόρντεν πολύ μεγάλη ευκαιρία σούταρε πάνω στον Χαλκίδη

52′ Μανωλάκος μεγάλη ευκαιρία

Στο 54ο λεπτό ο Σταμογιάννος ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Άρης Σκάλας άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταμογιάννου και προηγείται 1-0 της Προοδευτικής στο Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε το πέναλτι αφού η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού της Προοδευτικής.

Στο 71′ η Προοδευτική ισοφαρίζει 1-1 με τον Τσαφταρίδη.

Ο Μακρυγιάννης κάνει το 2-1 στο 93ο λεπτό με τους παίκτες του Άρη Σκάλας να διαμαρτύρονται ότι δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή.

Ακυρώθηκε γκολ της Προοδευτικής ως οφσάιντ.

Προοδευτική (Αρναούτης): Χαλκίδης, Θεοδωρίδης, Βοσνακίδης, Μπιταξής (62′ Τσιάβος), Δημακάκος, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Αλεξίου, Μαρκίδης (72′ Πατσατζόγλου), Πολ, Νομικός (46′ Μακρυγιάννης)

Άρης Σκάλας (Μπένος): Ζιάρας, Μπινιώρης, Χρήστου, Μιχελάκος, Σταμογιάνος, Ζορμπάς,  Μανωλάκος, Κουρτέσης, Καρμοιρης (Πανταζής), Γουόρντεν (79′ Σαραντόπουλος), Σαμπατάκος.

Λείπουν για τον Άρη Σκάλας οι Εμέκα, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεϊμονίτης, Σταυρόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδες), Boηθοί: Λυκομήτρο (Αργολίδα)

 

Δείτε όλη την αναμέτρηση από την ζωντανή μετάδοση που έκανε το soccerlive