Έγινε η ανατροπή στις αδειοδοτήσεις της Super League 2

Η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ έδωσε ανάσα σε 11 ομάδες.

Συνεπώς ο Αστέρας Βλαχιώτη μπορεί να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς.

Μια ενδεκάδα ομάδων που προβιβάστηκαν στη Super League 2 από τη Football League δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ, κάτι που σήμαινε, ότι είχαν σοβαρούς περιορισμούς στις μεταγραφές.

Παράλληλα, αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών δεν θα μπορούσαν να βρουν ομάδα, μένοντας άνεργοι, όπως είχε αναφέρει με ανάρτησή του ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος.

Η Επιτροπή Ειδικών Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε την Τρίτη 14/9 και πήρε την απόφαση να μην ισχύσει η αδειοδότηση για τις ομάδες από τη Football League που ανέβηκαν βάσει αναδιάρθρωσης, αλλά όχι και για τις ομάδες που προβιβάστηκαν αγωνιστικά, Καλαμάτα, Ρόδος, Βέροια Καβάλα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι 11 αυτές ομάδες θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές και ανανεώσεις χωρίς περιορισμούς και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια παράταση έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι έντεκα ομάδες που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ είναι οι: Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Θεσπρωτός, Τρίγλια, Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Επισκοπή, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη.

ΠΗΓΗ: onsports.gr