Ρόδος: Πυρ και μανία με την απόφαση της ΕΕΑ. Δήλωση Μαρτίνη και ανακοίνωση

Πυρ και μανία είναι άπαντες στη Ρόδο μετά την απόφαση της ΕΕΑ

να μην χορηγήσει στον σύλλογο άδεια συμμετοχής

στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Τώνης Μαρτίνης προανήγγειλε από χθες νομικές ενέργειες για την ανατροπή της απόφασης, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

«Πήγε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος μας, κ. Γρηγορίου στην ΕΕΑ και ζήτησε το σκεπτικό αυτής της αστείας απόφασης. Μίλησε τηλεφωνικά με τον κ. Τζουλάκη, ο οποίος δεν ήταν εκεί και του είπε πως δεν μπορεί να μας το δώσει, καθώς δεν το έχουν καθαρογράψει για δημοσίευση και πρέπει να περιμένουμε 5-10 μέρες για να γίνει αυτό» έλεγε στο περιβάλλον του ο Μαρτίνης.

«Είναι δυνατόν να περιμένουμε τόσο; Εμείς θέλουμε να ζητήσουμε άμεσα αναψηλάφιση και να κάνουμε έφεση. Τα σκηνικά αυτά είναι απίστευτα. Θα ασχοληθεί και ο κ. Κούγιας με την περίπτωσή μας…» συνέχισε ο μεγαλομέτοχος των «Ελαφιών».

Την Τρίτη, ο κ. Μαρτίνης είχε δηλώσει για το θέμα: 

«Ο πρώτος λόγος για τον οποίο όπως τονίστηκε και στην ανακοίνωση η ομάδα μας δεν πήρε άδεια συμμετοχής, είχε να κάνει με το ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, θεώρησε ότι η υπογραφή του προέδρου της ΠΑΕ Ρόδου δεν είναι ήταν δικιά του, αλλά του προέδρου του Α.Σ. Ρόδου. Δηλαδή, ότι ο Αντώνης Μαρτίνης υπέγραψε για τον Γιώργο Μαρτίνη. Οι υπογραφές μας μοιάζουν, αλλά η μια δεν έχει καμία σχέση με την άλλη. Άλλωστε, εγώ έμαθα στο γιο μου την υπογραφή. Επίσης, οι υπογραφές είναι επικυρωμένες από την αστυνομία. Και μιλάμε για υπογραφές που μπήκαν ουσιαστικά σε υπεύθυνες δηλώσεις.

Το άλλο σημείο απ’ αυτά που λέει, είναι ότι στα χαρτιά φαίνεται ότι ο Γιώργος Κουτούζος ανήκει στο πενταμελές συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ είχε παραιτηθεί από το Μάρτιο. Βέβαια, μέσα στο φάκελο που καταθέσαμε βρίσκεται και η παραίτηση του. Δεν ήταν λόγος για να μην πάρουμε αδειοδότηση. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν και εφόσον δεν ανακαλέσουν, μετά την αίτηση αναψηλάφησης που θα υποβάλλουμε, θα πάμε να καταθέσουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, διαφυγόντα κέρδη και άλλα πολλά, μαζί βέβαια με τα ασφαλιστικά μέτρα. Μιλάμε για το απίστευτο καραγκιοζιλίκι. Ξανά τονίζω, αν δεν ανασκευάσουν θα υποβάλλουμε μήνυση στον Εισαγγελέα.

Δηλαδή μας κατηγορούν ότι πλαστογραφήσαμε δυο υπογραφές σε μια υπεύθυνη δήλωση που ουσιαστικά λέει ότι η ΠΑΕ δεν οφείλει χρήματα στον Ερασιτέχνη. Ήμαρτον! Είμαστε η μοναδική ΠΑΕ γιατί τα έχω ελέγξει, που έχουμε πληρώσει την εγγυητική και τα 350-360 χιλιάδες ευρώ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Εμείς με τον Ολυμπιακό Βόλου είμαστε οι μόνες ΠΑΕ που είμαστε πολυμετοχικές. Έχουμε 110 μέλη που έχουν από 0,96% μετοχές. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπαγόμαστε στο πόθεν έσχες και αφού δεν υπαγόμαστε εκεί βρήκαν τα πατέντα να μας πουν για τις υπογραφές. Παραμένουμε η μοναδική ΠΑΕ που πήρε εγγυητική χωρίς ημερομηνία λήξης. Γιατί έχουμε βάλει τα λεφτά κα είναι στην τράπεζα. Γιατί αξίζει να σημειώσω εδώ ότι κάποια βάζουν τα χρήματα υπό τύπο εγγύησης κτηρίου ή δεν ξέρω και τι άλλο. Εμείς έχουμε βάλει 150 χιλιάδες ευρώ «ζωντανά», οπότε αφού δεν έβρισκαν τίποτα, βρήκαν δυο ανοησίες απίστευτες. Δηλαδή αμφισβητούν την αστυνομία; Είναι απίστευτο».

ΠΗΓΗ: mikriliga.com