Πρωταθλητής Ελλάδας ο Πέτρος Παναγάκος (φωτογραφίες)

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Πέτρος Παναγάκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου ατομικής χρονομέτρησης, στην κατηγορία παίδων , που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Λοκρών το Σάββατο 11/09.
Ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού ολοκλήρωσε την διαδρομή των 12,2 χλμ με επίδοση 15:35, μισό λεπτό ταχύτερος από τον δεύτερο.
Ο Παναγάκος πιστοποίησε για ακόμα μια φορά, το αστείρευτο ταλέντο που διαθέτει και πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια τροπαιοθήκη του.
Την επόμενη ημέρα την Κυριακή 12/09, πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα αντοχής με την συμμετοχή 50 ποδηλατών σε διαδρομή του Δήμου Λοκρών.
Σε μια διαδρομή χωρίς πολλά υψομετρικά, οι ποδηλάτες κινήθηκαν στον τερματισμό σε ένα μεγάλο γκρούπ. Στο τελικό σπρίντ οι δυο ποδηλάτες του Σπαρτιατικού Πέτρος Παναγάκος και Γιάννης Αναστασόπουλος, προσπάθησαν για την καλύτερη θέση ανάμεσα σε αρκετούς ποδηλάτες, με αποτέλεσμα ο Πέτρος Παναγάκος να παίρνει την 5η θέση και ο Γιάννης Αναστασόπουλος την 22η.
Το Δ.Σ. του Σπαρτιατικού Γ.Σ. απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον Χρυσό Πρωταθλητή Πέτρο Παναγάκο, καθώς και στον Γιάννη Αναστασόπουλο για την εξαιρετική προσπάθειά τους. Επίσης στον προπονητή μας Βασίλη Γιαννιώση που συνόδευσε τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού.