Ρόδος: Ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους της Super League 2!

Η ΠΑΕ Ρόδος εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση εκφράζοντας σιγουριά για συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την συμπαράσταση την ΕΠΣΔ, τον Φοίβο, τον Πολυβώτη Νισύρου, τον Α.Ο. Σύμης, τον ΟΦ Ιστρίου, τον Αρη Αρχαγγέλου, τον Απόλλωνα Καλυθιών, την ΑΕ Λέρου, τον Ποσειδώνα Καρπάθου, τον Διγενή Κοσκινού, τον Ορφεα, τον ΑΟ Κύπρου, τον Απόλλωνα Απολλώνων, την Δόξα Ψίνθου, την Αναγέννηση Ασφενδιού Κω, τον Α.ο. Πυλίου Κω, τους Παλαίμαχους Ρόδου, τους Παλαίμαχους Ρόδου – Διαγόρα, τους βουλευτές Δωδεκανησου Μάνο Κόνσολα, Νεκτάριο Σαντορινιό, Μίκα Ιατρίδη, τον πρώην υπουργό Γιώργο Νικητιάδη, τον τέως Δημαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, τους εκατοντάδες φιλους της ομάδας που συμπαραστέκονται με τον δικό τους τρόπο, τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς συλλόγους και τους δεκάδες φίλους μας σε όλη την Ελλάδα.

Η ΡΟΔΟΣ, υποσχόμαστε πως θα είναι παρούσα, η Ρόδος, παρά τις προσπάθειες ορισμένων, θα ζήσει, θα επιβιώσει και θα μεγαλουργήσει, με όλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει: Το ραντεβού μας είναι στους αγωνιστικούς χώρους της Super League 2 για φέτος!»