Λίγες ώρες απέμειναν για την 1η μάχη της Σάκκαρη στη Τσεχία

Στο σημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται η μάχη του 2ου γύρου J&T Banka Ostrava Open, εκεί όπου η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί κόντρα στην Jelena Ostapenko, στον 2ο αγώνα του προγράμματος στη Τσεχία.

Το 2ο παιχνίδι στο κεντρικό court θα είναι η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της κόντρα στην Jelena Ostapenko, στο 1ο ματς που θα δώσει για φέτος στο τουρνουά της σειράς WTA 500.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τη μάχη μεταξύ των Magda Linette και Elena Rybakina στις 11:00 ώρα Ελλάδας. Περίπου υπολογίζεται μετά από 2 ώρες θα μπει στο γήπεδο και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Νο.4 του ταμπλό για να αντιμετωπίσει την Jelena Ostapenko.

Να θυμίσουμε πως αυτή θα είναι η 3η αναμέτρηση μεταξύ των 2 αθλητριών, οι οποίες μετράνε μέχρι στιγμής από μια νίκη έκαστος, με την Λετονή να κερδίζει την 1η μάχη μεταξύ τους στο χωμάτινο Volvo Car Open το 2017, με 2-1 σετ, ενώ η Σάκκαρη να καταφέρνει να αποσπάσει τη νίκη στο 2ο μεταξύ τους αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στον 1ο γύρο του Australian Open το 2019 επίσης με 2-1.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (23/09):

Center Court (έναρξη πρώτου αγώνα 11:00):
1) Magda Linette v. Elena Rybakina [7]
2) Μαρία Σάκκαρη [4] v. Jelena Ostapenko [WC]
3) Tereza Martinicova v. Anastasia Pavlyuchenkova [5]
4) Sara Sorribes Tormo v. Belinda Bencic [3]
5) Jil Teichmann v. Alison Riske

ΠΗΓΗ: tennisnews.gr