Ένας εντυπωσιακός Άρης Σκάλας νίκησε τον Παναρκαδικό

Ο Άρης Σκάλας συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις επικράτησε 1-0 με γκολ του Σαμπατάκου στο φιλικό με τον ισχυρό Παναρκαδικό. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 26/9 στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας με ώρα έναρξης 4:30 μ.μ.

Μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση για τον Άρη Σκάλας με δοκάρια, τετ α τετ και ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ στο νικηφόρο φιλικό με τον Παναρκαδικό.

Ο Γιώργος Μπένος ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με τους:

Παπαδόπουλος, Μανωλάκος, Σεμερτζάκης, Μπινιώρης, Ζορμπάς, Σταμογιάννος, Μιχελάκος, Καρμοίρης, Σαμπατάκος, Μπραντίτσας, Παναγιωτακάκος.

Αγωνίστηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του Άρη Σκάλας.

Η ανακοίνωση του Άρη Σκάλας για το φιλικό

Με έναν πολύ δυνατό φιλικό αγώνα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.
Ο Άρης Σκάλας επικράτησε με 1-0 έναντι του ιστορικού και αγωνιστικά πανίσχυρου Παναρκαδικού, με τέρμα του Γιώργου Σαμπατάκου.
Η εμφάνιση και η νίκη αυτή επιβεβαιώνουν την ισχυρή δυναμική του ρόστερ μας και την καλή δουλειά που κάνουν παίκτες και προπονητικό επιτελείο, σκορπίζοντας αισιοδοξία στους φιλάθλους της Σκάλας και για την εφετινή πορεία της ομάδας.
Καλούμε και πάλι τον κόσμο της πόλης μας να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται αγοράζοντας κάρτες διαρκείας ή διαφημίζοντας τις επιχειρήσεις του με διαφημιστική πινακίδα στο γήπεδο έναντι μικρής οικονομικής χορηγίας.