Ο Α.Ο. Σπάρτη καθημερινά ψάχνει γήπεδο για να κάνει προπόνηση!!!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τα γήπεδα του Δήμου Σπάρτης με τις ομάδες να ψάχνουν για γήπεδο να προπονηθούν καθημερινά!

Συγκεκριμένα ο Α.Ο. Σπάρτης την τρέχουσα εβδομάδα έκανε προπόνηση σε τρία διαφορετικά γήπεδα του Δήμου Σπάρτης!!!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις για το χώρο του ποδοσφαίρου εν έτει 2021.  Προκαλούν γέλια αλλά είναι για κλάματα.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Α.Ο. Σπάρτη την τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησε από το Ξηροκάμπι την Δευτέρα, συνεχίστηκε στον Άγιο Ιωάννη την Τρίτη, φιλικό την Τετάρτη στο Ενωσιακό – Άγιο Ιωάννη με τον ΠΑΣ Σπάρτης και την Πέμπτη κατέληξε στη Λογγάστρα!!!

Το σίγουρο είναι ότι δεν πλήττουν στον Α.Ο. Σπάρτη αφού επισκέπτονται διαφορετικά μέρη του Δήμου Σπάρτης καθημερινά – τρία διαφορετικά γήπεδα σε 4 ημέρες – αλλά τα νεύρα τους είναι αρκετά τεντωμένα… μέχρι να γίνει η έκρηξη.

Την ίδια στιγμή δεν επιτρέπεται στην ομάδα να προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, καθιστώντας το «απαγορευμένο καρπό».

Σημειώνουμε ότι στο Ενωσιακό γήπεδο προπονείται και η άλλη ομάδα της πόλης της Σπάρτης, ο ΠΑΣ Σπάρτης και στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου προπονείται και η τοπική ομάδα, του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου.

Επίσης μιλάμε για ερασιτεχνική ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Λακωνίας.

Απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν φροντιστήρια – διάβασμα, με ποδοσφαιριστές που δουλεύουν οκτάωρα καθημερινά και συνεπώς οι συνεχόμενες μετακινήσεις δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό το καθημερινό πρόγραμμά τους.

Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που στις λίγες ελεύθερες ώρες που τους απομένουν κατά την διάρκεια της ημέρας να προσπαθούν να λειτουργήσουν μια ομάδα και να μην τους παρέχονται τα βασικά.

Σε επόμενο άρθρο θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση των γηπέδων, αγωνιστικού χώρου, αποδυτηρίων και περιβάλλοντα χώρο.