Δούκας: Θα στηρίξουμε όλες τις ομάδες. Πιέζουμε για να έρθει ο Αστέρας Βλαχιώτη – Αστέρας Λακωνίας στη Σπάρτη (βίντεο)

Η δήλωση – απάντηση του δήμαρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα – την χρονική στιγμή 1:06:20 στο βίντεο – μετά την τοποθέτηση του Τάκη Αγαθία που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα στους προπονητικούς χώρους του Δήμου Σπάρτης. Σημειώνουμε ότι ο Τάκης Αγαθίας – 1:01:40 – δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Αστέρα Βλαχιώτη, όπως και κανένας άλλος ομιλητής.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στην απάντησή του ξεκίνησε να μιλάει για τον Αστέρα Βλαχιώτη «βαφτίζοντάς» τον Αστέρα Λακωνίας δύο φορές!

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας ανέφερε τα εξής:

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αστέρα Λακωνίας να έχει για έδρα την Σπάρτη, θα τον βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε όπως κάθε πόλη στο κόσμο θέλει να έρθουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και να έχουν την έδρα τους στις συγκεκριμένες πόλεις.

Παρέμβαση Σουμάκη: Αστέρας Βλαχιώτη, Αστέρας Βλαχιώτη

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε και την Πανλακωνική προσπάθεια και τον Α.Ο. Σπάρτης. Θα βρούμε τις λύσεις που μπορούμε να βρούμε, το γήπεδο έχει και αυτό ένα όριο που μπορεί να πατιέται μέχρι να χρειαστεί αντικατάστασή του χόρτου με ένα μεγάλο κόστος.

Πάντως για να είμαι σαφής, ναι πιέζουμε και σαν Δημοτική αρχή να έρθει ο Αστέρας Βλαχιώτη – Αστέρας Λακωνίας στη Σπάρτη όπως κάθε άλλη πόλη στο κόσμο.

Αλλά και ο Α.Ο. Σπάρτης και η προσπάθεια του κυρίου Αγαθία θα τύχουν της αμέριστης συμπαράστασης και βοήθειας.

Ο Α.Ο. Σπάρτης μόλις τώρα επανιδρύθηκε, δεν έχει παίξει ακόμη αγώνες, παρόλα αυτά εμείς θα τον στηρίξουμε και θα τον βοηθήσουμε να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί να πάει.

Τους αγαπάμε όπως θα αγκαλιάσουμε και την πρωτοβουλία του κυρίου Αγαθία και εύγε του για αυτό το οποίο κάνει, μπράβο σου.