Α.Ο. Σπάρτη, ένα όνομα, χιλιάδες αναμνήσεις!

Με αυτές τις αναμνήσεις, μια ομάδα ανθρώπων που, είτε είχαν αγωνιστεί στην ομάδα αυτή, είτε είχαν συγκινηθεί σαν φίλαθλοι, ξεκίνησαν σιγά- σιγά να επαναφέρουν τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας στο προσκήνιο κάνοντας ένα όνειρο πραγματικότητα.

Οι συνθήκες που ζούμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μας αναγκάζουν να γίνουν αργά αλλά σταθερά βήματα. Με τη βοήθεια χορηγών (θα αναφερθούν σε άλλη ανακοίνωση αναλυτικά) γίνονται κινήσεις ουσίας και όχι εντυπώσεων.

Για παράδειγμα η ομάδα απέκτησε δικά της γραφεία έτσι ώστε όλα αυτά που πρέπει να κάνει μια διοίκηση να μην γίνονται σε επίπεδο καφενείου. Πάρα πολλοί άνθρωποι αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και έχουμε την πραγματική στήριξη τους και τους ευχαριστούμε για αυτό. Μιλάμε για παίκτες και προπονητές οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να τιμήσουν την ένδοξη φανέλα του συλλόγου. Η χρονιά ξεκίνησε με όνειρα αλλά και αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας.

Θα είναι μια δοκιμαστική χρόνια για τον σύλλογο, αλλά θα έχουν μπει γερές βάσεις για το μέλλον, έτσι ώστε κάποια στιγμή το όνειρο όλων μας να γίνει πραγματικότητα.

Φίλαθλοι.  Ας στηρίξουμε όλοι την υγιή προσπάθεια έτσι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά!