Πολύ μεγάλη εμφάνιση του Άρη Σκάλας με Παναθηναϊκό Β’!!!

Ο Άρης Σκάλας πρόσθεσε μια πάρα πολύ μεγάλη εμφάνιση στο ενεργητικό του στο πιο δύσκολο φιλικό της προετοιμασίας του με τον Παναθηναϊκό Β’.

Η ομάδα της Σκάλας αδικείται από το τελικό 1-1, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Παναθηναϊκό να έχει μόλις δυο τελικές εντός εστίας.

Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας το Σάββατο 9 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία κάτι το οποίο όμως δεν φάνηκε στον αγώνα.

Ξεκινώντας πολύ δυνατά ο Άρης Σκάλας άνοιξε το σκορ με τον Σταμογιάννο – εύστοχη εκτέλεση πέναλτι – στο ιστορικό φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’ στο 25ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γουόρντεν και πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ελάχιστες τελικές, άλλη μια εντός εστίας πέραν από το γκολ που πέτυχαν με τον Ράνκα.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων

Οι αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων

Άρης Σκάλας: Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Σερμετζάκης, Μπινιώρης, Μανωλάκος, Σταμογιάννος, Καρμοίρης, Μιχελάκος, Κρέτζης, Γουόρντεν, Σαμπατάκος. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν επίσης οι Ζιάρας, Πανταζής, Κολλάτος, Μπραντίτσας, Χρήστου, Βασιλόπουλος, Παπαλεξόπουλος.

Παναθηναϊκός Β’: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Ράνκα, Μαραθωνίτης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Τσιριγώτης. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Σουρδής, Κρυπαράκος, Φρόκου, Καρβούνης, Κούτσιας, Τόρρα, Νταμπίζας, Ματσαδές, Κωστόπουλος και Θεοχάρης.

Η ομάδα της Λακωνίας επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι καθημερινά μεγαλώνει ως αγωνιστικό μέγεθος…