Συμμετοχή και Διάκριση του Φιλαθλητικού Γ.Σ. στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις στην Καλαμάτα

Με εξαμελή ομάδα αγοριών και κοριτσιών ηλικίας κάτω των 12 και κάτω των 16 και με τους δύο προπονητές του συλλόγου συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ε3 της ΣΤ’ Ένωσης Αντισφαίρισης (Πελοποννήσου και Κεφαλλονιάς – Ζακύνθου) ο Φιλαθλητικός Γ.Σ., που έγινε στην Καλαμάτα το Σαββατοκύριακο 2-3/10/2021.

Άριστες εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, παίζοντας καλό τένις και διεκδικώντας τους αγώνες. Η έλλειψη εμπειρίας, καθώς για αρκετά παιδιά ήταν η πρώτη συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, τους στέρησε τελικά τη νίκη. Αντίθετα, ο πολύπειρος νεαρός και ταλαντούχος αθλητής μας Γεωργανές Ιωάννης μετά από 3 νικηφόρους αγώνες , βρέθηκε στους ημιτελικούς όπου λύγισε , καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση στην κατηγορία Αγοριών κάτω των 16. Συνολικά στο τουρνουά έλαβαν μέρος 140 νεαροί αθλητές και αθλήτριες , συνοδευόμενοι από προπονητές και γονείς , γεγονός που δείχνει το μέγεθος συμμετοχής σε τουρνουά τένις.

Θέλουμε να συγχαρούμε  τους αθλητές μας Βλάχο Γιώργο, Μενεγάκη Κωνσταντίνα, Παπαϊωάννου Αναστάσιο , Μενεγάκη Σταύρο και Γεωργανέ Ιωάννη  και να τους ευχηθούμε υγεία και εις ανώτερα! Επίσης, στους προπονητές του συλλόγου Δαμιανού Αγλαΐα και Δαμιανό Αναστάσιο για την καλή δουλειά που γίνεται εντός γηπέδων.

Τέλος, να επισημάνουμε την παντελή έλλειψη υποδομών στο άθλημα του τένις στο Δήμο μας, γεγονός που δε μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί δεδομένου ότι διαχρονικά έχουν βγει μεγάλα ταλέντα με πολύ σημαντικές διακρίσεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων!