Οι επιτυχίες των αθλητών του Σπαρτιατικού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/10 και την Κυριακή 10/10 το περιφερειακό πρωτάθλημα  ποδηλασίας Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας.

Το περιφερειακό πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με συνδιοργανωτή τον Σπαρτιατικό ΓΣ και την υποστήριξη του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και της πίστας καρτ Φελέκος στην Τραπεζοντή.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 50 ποδηλάτες στις κατηγορίες μίνι, πανκορασίδες και παμπαίδες.

Το Σάββατο στην πίστα καρτ στην Τραπεζοντή διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και της αντοχής. Ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Λιαδής Χάρης  κατέκτησε την 1η θέση και στα δυο αγωνίσματα στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα. Την 2η θέση στην αντοχή και την 3η στην χρονομέτρηση  κατέκτησε ο Μαυρικιώτης Γιάννης στα Μίνι Μικρά, στην κατηγορία παμπαίδων ο Σεμπαστιάν Νεντέλκου 2ος στην αντοχή και 5ος ο Ρασσιάς Κώστας στην χρονομέτρηση.

Την Κυριακή  στο Σαϊνοπούλειο άλσος,  διεξήχθη το αγώνισμα αντοχής στην ορεινή ποδηλασία. Ο αγώνας ήταν σε μορφή σιρκουί απόσταση 1800 μ. σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια. Στην κατηγορία παμπαίδων ο Σεμπάστιαν Νεντέλκου και στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα ο Λιαδής Χάρης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση. Επίσης στο ίδιο αγώνισμα και στην κατηγορία Μίνι Μικρά ο Μαυρικιώτης Γιάννης ήρθε 3ος

Τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού καθοδήγησαν οι προπονητές του συλλόγου Παναγιώτης Καρούνος, Χρήστος Βορβής και Παναγιώτης Παπαδάκος.