Οριστική αναβολή στη Super League 2. Ο αριθμός των ομάδων ανά όμιλο

Η FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν επιτρέπονται οι μεταγραφές στους συλλόγους που έγιναν ΠΑΕ μετά από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και έτσι η Super League 2 θα διεξαχθεί οριστικά με 32 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Με 32 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους θα διεξαχθεί οριστικά η Super League 2 αφού η FIFA άναψε κόκκινο στο αίτημα που είχε καταθέσει η ΕΠΟ για κατ’ εξαίρεση δυνατότητα μεταγραφών τριών ομάδων.

Συγκεκριμένα, Καβάλα, Ασπρόπυργος και Δόξα Δράμας μέσω της ΕΠΟ είχαν καταθέσει αίτημα για να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές από τη στιγμή που δεν διαθέτουν το ελάχιστο όριο των εννέα επαγγελματικών δελτίων. Να σημειωθεί βέβαια πως το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τη Ζάκυνθο.

Η FIFA άναψε κόκκινο φως στο συγκεκριμένο αίτημα αφού όπως τονίζει η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει και δεν μπορεί να υπάρξει εξαίρεση για τους συλλόγους που έγιναν ΠΑΕ μετά τη λήξη της.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Οριστικά αναβολή στη Super League 2

Οριστικά δεν θα ξεκινήσει στα τέλη της εβδομάδας (17/10) η Super League 2, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό (12/10) Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Κάτι που ήταν και το αναμενόμενο, αφού εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις αλλά και η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά. Για τον δεύτερο λόγο αποφασίστηκε επιτροπή της κατηγορίας να συναντηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, εκτός από τους ανθρώπους της κρατικής τηλεόρασης, για να τεθεί επί τάπητος η βιωσιμότητα της λίγκας. Υπό αυτές τις συνθήκες η σέντρα «πάει» για 24/10 το νωρίτερο.

ΠΗΓΗ: protothema.gr