Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Σπάρτη: Μήνυμα στήριξης στο Δήμο για αθλητικά και κοινωνικά θέματα

Σήμερα το πρωί ο Διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Σπάρτη κ. Νικόλαος Πανταζόπουλος συνοδευόμενος από τον προπονητή των ακαδημιών κ. Νικόλαρο Γεώργιο συναντήθηκαν με την κυρία Ζαχαράκη Γεωργία ( Αντιδήμαρχος Τουρισμού και κοινωνικής πολιτικής ) και την κυρία Δεδεδήμου ( Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης ) .

Σε αυτήν την εποικοδομητική συζήτηση αναφερθήκαμε σε θέματα αθλητισμού αλλά και θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους δημότες της Σπάρτης . Επίσης επισημάναμε ότι η σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Σπάρτη θα στηρίξει τις αθλητικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες αλλά και τις κοινωνικού περιεχομένου δράσεις που συχνά διοργανώνει ο Δήμος . Η επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας που δωρίσαμε ως αναμνηστικό δώρο στο Δήμο Σπάρτης σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας μας στο αθλητικό και όχι μόνο τομέα

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σπάρτης και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα αλλά και τις κυρίες αντιδημάρχους για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσαν Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για μελλοντικές δράσεις από κοινού.