16 Οκτωβρίου 2021: Ιστορική ημέρα για τον Α.Ο. Σπάρτη

Μετά από 26 χρόνια ο ιστορικός Α.Ο. Σπάρτη έδωσε επίσημο αγώνα μπροστά σε περισσότερους από 150 φίλους του, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν όρθιοι – όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες – καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα αφού η κερκίδα που υπάρχει στο γήπεδο Αμυκλών είναι πάρα πολύ μικρή, περιορισμένης χωρητικότητας.
Η παρουσία του κόσμου ήταν η απόδειξη της δίψας του κόσμου της Σπάρτης για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Και ο αριθμός των φιλάθλων θα ανέβει αρκετά όπως είναι λογικό όταν ο Α.Ο. Σπάρτη αγωνιστεί στο σπίτι του, το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
Με σκόρερ τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Α.Ο. Σπάρτη επικράτησε 1-0 του Α.Ο. Κροκεών.
Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Λακωνίας στο γήπεδο Αμυκλών εξαιτίας του γεγονότος ότι στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης γίνεται σπορά.
Για τους λάτρεις της ιστορίας τελευταίος αγώνας του Α.Ο. Σπάρτη ήταν στις 21 Μαϊου 1995 για την Γ’ Εθνική με αντίπαλο τον Πανναυπλιακό με σκορ 2-4.
Πάνω αριστερά: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΙΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΗΣ, ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ, ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Κάτω αριστερά: ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΧΑΝΤΖΗΣ, ΜΠΑΛΛΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ