Νεχέμια, Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Ντούνης, Πεχλιβανόπουλος αγωνίζονται κανονικά στον Αστέρα Βλαχιώτη!

Δικαιώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι πέντε ΠΑΕ και οι 31 ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία είχαν ανακληθεί!

Νέα ανατροπή από το Διαιτητικό Δικαστήριο το βράδυ της Δευτέρας (25/10). Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Αιγάλεω, Απόλλων Πόντου, Αστέρας Βλαχιώτη, Ολυμπιακός Βόλου και οι 31 ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία είχαν ανακληθεί, δικαιώθηκαν. Έτσι, οι προαναφερθείσες ομάδες θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν κανονικά από εδώ και στο εξής!

Στις 21 Οκτωβρίου ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης είχε καταθέσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο ότι η ΑΕΛ το… παραπλάνησε, καθώς δεν υπήρχε απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 24/06 σύμφωνα με την οποία οριζόταν η διαδικασία αδειοδότησης για τις ΠΑΕ που προβιβάστηκαν μέσω αναδιάρθρωσης από τη Football League. Έτσι, οι Βυσσινί που αρχικά είχαν βγει νικητές από τη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη, έχασαν στην έφεση και οι έξι ομάδες (ο Πανσερραϊκός δεν είχε προσφύγει) μπορούν να χρησιμοποιούν τους ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών των οποίων τα δελτία είχαν ανακληθεί.

Συγκεκριμένα, μπορούν πλέον να αγωνιστούν κανονικά οι εξής ποδοσφαιριστές:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μαρουκάκης, Μουνιέ, Κονέ, Βοσνιάδης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Ρόπας, Μπουλούλης, Μάλτσι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Ξενοδόχοφ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Νεχέμια, Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Ντούνης, Πεχλιβανόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Μπαργκάν, Ζαχαράκης, Πολίτης, Πίτκας, Σουντουρά, Δεινόπαπας.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσίτσαρης, Σταματάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αρναρέλλης, Καθάριος.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ζιαμπάρης (δεν βρίσκεται στη δύναμη που έχει δηλώσει η ΠΑΕ).

ΠΗΓΗ: goalpost.gr