Δηλώσεις Βελιτζέλου μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρόδο

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου, προπονητή του Αστέρα Βλαχιώτη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ρόδο

Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θεωρώ ότι η ομάδα λειτούργησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πάρα πολύ καλά.  Στο ξεκίνημα μας έλειπε ίσως ο ρυθμός και η ένταση που θέλουμε να έχουμε. Παρόλα αυτά καθόλη την διάρκεια του αγώνα θεωρώ ότι είμασταν κυρίαρχοι με κατοχή, με ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης, να βάλουμε την μπάλα στη περιοχή. Είχαμε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε, η φάση του 43 και το δοκάρι και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντούνη αφού ο Μάρκος είναι ένα παιδί που από εκεί για αυτόν είναι σαν πέναλτι. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κατάφερε να το βάλει, είναι τρεις πάρα πολύ μεγάλες φάσεις.

Η ομάδα βρίσκει πράγματα απέναντι σε ένα αντίπαλο που έκανε μαζικά άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Η προσπάθεια γίνεται και είναι κατανοητό από τον καθένα

Για το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα:

Αυτό είναι το αλάνθαστο κριτήριο όταν τελειώνει ένα παιχνίδι. Αυτοί που νιώθουν και καταλαβαίνουν από το ποδόσφαιρο, ξέρουν ότι η προσπάθεια γίνεται, τώρα αν κερδίσεις ή όχι είναι ένας άλλος παράγοντας. Τα παιδιά κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια και μην ξεχνάμε ότι η Ρόδος είναι μια ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα και εμείς έχουμε ως στόχο το να σωθούμε. Είμασταν σε όλο το παιχνίδι καλύτεροι εμείς, το ότι δεν κερδίσαμε είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Ελπίζω ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι να νοιώθει ικανοποιημένος από αυτό που θα βλέπει και την προσπάθεια. Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα μας κρατήσουν ζωντανούς και θεωρώ ότι με αυτή την εικόνα δεν αργούν να έρθουν. Τα παιδιά πιστεύουν όλο και περισσότερο στον εαυτό τους, είναι πολύ σημαντικό να πατήσουν στα πόδια τους. Ειδικά οι 4 μικροί που αγωνίζονται μέσα να πιστέψουν ότι μπορούν να πατήσουν στη κατηγορία για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο.
Βγήκαμε εκτός προγραμματισμού γιατί έγινε αλλαγή ο Μαισουράτζε στο 25ο λεπτό και είναι πολύ κομβικός παίκτης για εμάς. Το κενό το κάλυψε ο μικρός ο Σαφέτ, ήταν πάρα πολύ καλός, η ομάδα λειτούργησε. Δεν φάνηκε ότι της έκοψε το ρυθμό. Είναι αυτό που θέλουμε να έχουμε, οποιοσδήποτε μπαίνει μέσα να μπορεί αν δίνει αυτά που είναι ικανός.  Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες των παιδιών και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε.

Για το επόμενο αγώνα εκτός έδρας  με την Επισκοπή:

Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Πιθανολογώ ότι όλοι οι αντίπαλοι όταν είναι να παίξουν με το Βλαχιώτη έχουν στο μυαλό τους αυτό γιατί εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε το ότι είμαστε ομάδα της κατηγορίας. Η Επισκοπή έχει δύο άτυχα αποτελέσματα, ξέρω όμως ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει συγκεκριμένη λειτουργία, ένα προπονητή από πέρυσι, ένα κορμό από πέρυσι. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε αρχικά την εικόνα και σε δεύτερο βαθμό το αποτέλεσμα.