Αστέρας Βλαχιώτη: Πρώτο τρίποντο με 2πλο στο Γάλλο! (φωτογραφίες)

Με σκόρερ τον Σαφέτ Ζαϊμι στο 13ο λεπτό, ο Αστέρας Βλαχιώτη πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Mια νίκη που ανεβάζει τον Αστέρα στους 4 βαθμούς μετά την λήξη της 3ης αγωνιστικής.

Ενα αποτέλεσμα που, αντίθετα, ισοδυναμεί με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Βλαχιώτη, που μετά την ισοπαλία με τη Ρόδο, φτάνει στην κατάκτηση του πρώτου του “τριπόντου” στη Super League 2.

Μια νίκη που προέκυψε από το γκολ που σημειώθηκε στο 13ο λεπτό από το πλασέ του Ζαΐμι μετά την ασίστ από Τσίπρα, ένα γκολ που όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια του αγώνα δε βρήκε απάντηση από την Επισκοπή η οποία μπορεί να κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται την Κηφισιά στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ.

TO ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13’ (0-1) 0 Ζαΐμι ξεπετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Επισκοπής και απέναντι στον Καλογεράκη με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ασίστ έγινε από τον Τσίπρα.
23′ Ο Νοικοκυράκης με το “μιτάκι” θέλησε να σκοράρει όμως ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.
32′ Το δυνατό σουτ του Τσίπρα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλογεράκη.
43′ Ο Νοικοκυράκης άλλαξε τη μπάλα με τον Νταρζίσιο έξω από την περιοχή κι έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Αθανασόπουλο σε μια καταπληκτική απόκρουση.
44’ Το νέο σουτ του Ντεμέτριους πέρασε λίγο άουτ.
45′ από την σέντρα του Νταρζίσιο, ο Πέτρου έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ.
47′ Το γυριστό του Γεωργούση πέρασε ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Βιντσετζάτος (Ανατ. Αττικης) – Τσολακίδης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (78′ Τσάβος), Καραγιάννης (13′ λ.τ. Σκόνδρας), Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Πέτρου (46′ Γεωργούσης), Ντεμέτριους Ματσιέλ, Πολυχρόνης, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης (89′ Σουμπασάκης).

Αστέρας Βλαχιώτη (Κ. Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Ζάννης, Λάμτσε, Λεωνιδόπουλος Αθανάσιος, Σοκολάροβ (71′ Ρόδης), Ζαΐμι, Σάνι (21′ Ρόε), Τσίπρας (71′ Χριστόπουλος), Παπουλής (65′ Ντούνης).

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τις φωτογραφίες