Βελιτζέλος: Δεν είμαστε μια ομάδα η οποία δεν χρήζει υπόληψης

Οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου οι οποίες επικεντρώθηκαν στη διαιτησία του εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά που αποτέλεσε την πρώτη εντός έδρας ήττα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Καταρχήν να μιλήσουμε για το ματς. Βάσει των ελλείψεων που είχαμε σήμερα και ξεκινώντας το παιχνίδι με 5 ποδοσφαιριστές κοντά στα 20 έτη, παιδιά που δεν έχουν ξανα παίξει σε αυτό το επίπεδο, η εικόνα μας ήταν παραπάνω από καλή. Γιατί η διάθεση και το αγωνιστικό τους πρόσωπο ήταν τέτοιο που δυσκολέψαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο. Μια ομάδα που είναι ποιοτική με ένα πολύ γεμάτο ρόστερ.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο μετά το τέταρτο, η Κηφισιά πάτησε καλύτερα και είχε δυο καλές στιγμές που θα μπορούσε να προηγηθεί. Εμείς είχαμε την πίεσή μας αλλά δεν βρήκαμε μεγάλη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο ένα σουτ.

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, αρχίσαμε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο και για 10-15 λεπτά μέχρι την στιγμή του πέναλτι, είμασταν η ομάδα η οποία δημιουργούσε, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούμε και φαινόταν ότι έχουμε πάρει τα ηνία και οδηγούμε κάπου το παιχνίδι.

Θεωρώ ότι το πέναλτι δόθηκε πάρα πολύ εύκολα, ήμουν πάρα πολύ κοντά, δεν ξέρω, δεν μπορώ να κρίνω, θέλω να το ξαναδώ, αλλά δόθηκε πολύ εύκολα. Όπως επίσης και για πολλά μαρκαρίσματα που έγιναν σήμερα, νομίζω ότι η ισονομία δεν τηρήθηκε επακριβώς.
Αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Θέλω να πω ένα πράγμα. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, σε κάθε αγώνα θα παλεύουμε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν κατ’αυτό το τρόπο. Δεν είμαστε μια ομάδα η οποία δεν χρήζει υπόληψης από τους υπόλοιπους και μια ομάδα για την οποία εύκολα θα μπορείς να της δίνεις πράγματα εναντίον της και να μην ακούγονται. Δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε πράγματα και για τα προηγούμενα παιχνίδια, τα οποία σίγουρα δεν τα καλύπτουν τα αποτελέσματα που πήραμε. Ούτε πρόκειται να το κάνουμε σημαία μας και να φωνάζουμε κάθε Κυριακή. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να ακουστεί ότι υπάρχει και αυτή η ομάδα που πολεμάει με νύχια και με δόντια να δείξει το τι γίνεται εδώ. Δεν θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων ούτε να μας ευνοήσουν ούτε να μας αγαπήσουν ξαφνικά. Όχι όμως να μας συμπεριφέρονται και με αυτό το τρόπο και κάθε Κυριακή να το αντιμετωπίζουμε.  Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και η βαθμολογική μας συγκομιδή να εξαρτάται από το αγωνιστικό μας πρόσωπο μαζί με των αντιπάλων και όχι από κάτι άλλο.

Στο πέναλτι το εις βάρος μας όντως ο διαιτητής κατευθύνθηκε άμεσα στο σημείο του πέναλτι πολύ εύκολα και όπως λέω νομίζω ότι δεν ήταν. Στο υπέρ μας σφύριγμα, γνώμη μου είναι ότι δεν ήταν πέναλτι. Παρόλα αυτά όμως μερικές φορές βλέπεις την διάθεση, το αν θέλει ή δεν θέλει να δώσει κάτι ο διαιτητής.
Δεν θα σταθούμε σε αυτό, υπέρ μας δεν θέλουμε τίποτα που να μην είναι.