Υγεία, ήθος και πραγματική ευτυχία στον Πανγυθεατικό!

Η ανάρτηση του Πανγυθεατικού μετά την νίκη επί του Τρινασιακού:
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για τον Πανγυθεατικό μας, ο οποίος επικράτησε με 6-0 του Τρινασιακού, παραμένοντας στην 1η θέση του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Λακωνίας!
Σκόρερ για την ομάδα μας οι Γιαννόπουλος, Μπουρελάκος (2), Τσάρι (2) και Τσίγκος.
👉 Βασικοί για την ομάδα μας οι 15χρονοι Πετράκης και Τσάρι, οι οποίοι είχαν και εξαιρετική εμφάνιση.
👉Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το σκορ στο 3-0 και με τον Πανγυθεατικό μας να έχει στην ενδεκάδα 7 ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών, οι οποίοι και προσέφεραν γκολ και θέαμα! Πρόκειται για τους Κουτσιουμάρη, Τσίγκο, Σκουλαρίκο, Τσάρι, Πετράκη, Αδριανό και Πουλικάκο.
Να είσαι πρώτος με μόνο στόχο το πρωτάθλημα και βασικοί συντελεστές στην πορεία αυτη να είναι τα παιδιά των ακαδημιών σου. Αυτό αποτελεί την πραγματική ευτυχία και υγεία για το Σύλλογο μας.
👉Ακόμα ένα στοιχείο ευτυχίας? Να είσαι παλιοσειρά, να βγαίνεις αλλαγή στο ημίχρονο, αλλά να μην πηγαίνεις στα αποδυτήρια για το “καθιερωμένο” μπάνιο, αλλά να κάθεσαι στον πάγκο για να ενισχύσεις και να παρακολουθήσεις την προσπάθεια των νέων σειρών. Αυτό είναι το ήθος αθλητών όπως ο Μπουρελάκος, ο Αναστασάκης, ο Χρυσικάκος και ο Καβαλιώτης. Αθλητές και άνθρωποι πρότυπα για τα νέα παιδιά.
Συνεχίζουμε δυναμικά, όλοι μια γροθιά, στο ίδιο αγωνιστικό πλάνο, με ένα και μόνο στόχο. Το πρωτάθλημα!