Βασικός ο Κανελλόπουλος στην εξάρα του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρομήτου

Mε τον Σπαρτιάτη Γιώργο Κανελλόπουλο βασικό ένας απίστευτος ΑΣΤΕΡΑΣ, δεν πάτησε φρένο σε καμία στιγμή και με τρομερό Σονί (2 γκολ, 2 ασίστ), διέλυσε τον Ατρόμητο με 6-2 και βλέπει και πάλι… 6άδα!

Τί κι αν ο Μπαράλες ήταν εκτός!

Τί κι αν ο Μουνάφο μπήκε στο ματς από τον πάγκο!

Αυτός ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να διαλύσει τον αντίπαλό του. Και το έκανε, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο πρώτο 45λεπτο 3-1, με τον Σονί να πραγματοποιεί το καλύτερό του ματς και να πετυχαίνει δύο γκολ.

Στον πίνακα των σκόρερ ο Ριέρα, μείωσε σε 3-1 ο Μουνίθ. Στο 2ο μέρος, ο Σονί πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και από σκόρερ μετατράπηκε σε δημιουργός μοιράζοντας 2 ασίστ στον Ρεγκίς για το 4-1 και το 5-1! Ο Κουλούρης έκανε το 5-1 κι ο Ριέρα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 6-2!

Χριστέ μου, τί ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν αυτός!

Το ματς ξεκίνησε με τον Άλβαρες στο 4′ να πέφτει μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Φωτιάς έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7′ ο Σονί. Ο Καμερουνέζος έκανε απανωτές ντρίμπλες στον Στρούγγη, στη συνέχεια έπιασε φοβερό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή και σκόραρε. Στο 11′ ο Μουνίθ είδε τον Τσιφτσή να μπλοκάρει το σουτ του.  Σ’ εκείνο το σημείο, ο Ριέρα πέρασε στο ματς αντί του Σίτο που είχε ενοχλήσεις.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Στο 16′ ο Μπενίτο βρήκε δίχτυα αλλά υπήρχε οφσάιντ, σύμφωνα με τον VAR.

To 2-0 τελικά έγινε στο 20′. Ριέρα και Καρμόνα συνδυάστηκαν τέλεια κι ο πρώτος έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννιώτη. Στο 37′ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε το πλασέ του Σονί.

Το ίδιο δεν συνέβη στο 41′. Ο Σονί με απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-0 με το 4ο φετινό του γκολ!

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άλβαρες έπαιξε το 1-2 με τον Σονί, έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με το δεξί, η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 3-1 στο ημίχρονο έγινε από τον Μουνίθ, που κι αυτός με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή βρήκε στόχο.

Ανακάτεψε την τράπουλα και τον… ισοπέδωσε 

Ο Μίλαν Ράσταβατς, αναγκάστηκε να βγάλει τον Καστάνιο που είχε ενοχλήσεις και να περάσει στη θέση του τον Χριστόπουλο. Στο 61′ μάλιστα, οι Κανελλόπουλος και Μπενίτο άφησαν τη θέση τους σε Μουνάφο και Ρεγκίς.

Με την αλλαγή αυτήν στην επίθεση, ο Ράσταβατς πέρασε τον Σονί στην κορυφή, ο Τίλικα πήγε αριστερά, ο Ρεγκίς δεξιά κι ο Ριέρα έγινε 10άρι.

Και κάπου εκεί… χάθηκε η μπάλα. Στο 65′ ο Σονί πέρασε κάθετη πάσα στον Ρεγκίς, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και σκόραρε.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σονί πέρασε ξανά κάθετα στον Ρεγκίς, αυτός έκανε το δεξί σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Παπαδόπουλου, «κρέμασε» τον Γιαννιώτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στον Ατρόμητο τα είχαν χαμένα. Ο Σονί ήταν ασταμάτητος με 2 γκολ και 2 ασίστ, έχοντας συμμετοχή στα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του.

Στο 80′ ο Γκαλβάο πήρε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Φυσικά, όλα είχαν τελειώσει προ πολλού. Το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ. Ο Κουλούρης στο 84′ έκανε το 5-2 μ’ ένα δυνατό αριστερό που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Τσιφτσή, ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Ριέρα διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τη σαρωτική του εμφάνιση, δικαίως έφτασε τους 13 βαθμούς τώρα βλέπει την 6άδα με περισσότερη όρεξη.

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr