Πανγυθεατικός: Εκπαιδευτική εκδρομή με γκολάρες. (βίντεο)

Η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 επί του Α.Ο. Μυρτέας

Ακόμα μια εκπαιδευτική εκδρομή για τον Πανγυθεατικό μας, στο όμορφο Φιλίσι αυτή τη φορά, στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμιναρίων που οργανώνουμε για τους αθλητές μας. Οι ποδοσφαιριστές μας, διδάχθηκαν τη γαλλική γλώσσα, με καθηγητές μια παρέα 6-8 ατόμων, μεθυσμένων και μη, από διάφορα χωριά της Λακωνίας, οι οποίοι εν χορώ, για 90 λεπτά, έβριζαν ανήλικους, τα θεία, τις μητέρες μας, το Γύθειο και αγκαλίτσα πανηγύριζαν που πέσαμε από τη Γ’ Εθνική. Αλγεινή εντύπωση, προκάλεσε το γεγονός, ότι για αρκετή ώρα έβριζαν και αποκαλούσαν χοντρό, το Γενικό μας Αρχηγό Κολοκοτρώνη Παναγιώτη, παρά το γεγονός ότι τελευταία έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής και έχει ήδη χάσει τρία κιλά!
Φυσικά όλα τα παραπάνω, δεν αφορούν όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στην κερκίδα,αλλά συγκεκριμένα άτομα, τα οποία φυσικά αποτελούν “φωτεινό παράδειγμα”, για το πώς να μη γίνουμε στη ζωή μας!
Στα του αγώνα, εύκολη επικράτηση για τον Πανγυθεατικό μας με 0-2, απέναντι στον ΑΟ Μυρτέας, με τις γκολάρες των Κουτσιουμάρη και Σαραντόπουλου.

Υ.Γ. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ΑΟ Μυρτέας!
Υ.Γ.1. Όλα τα παραπάνω, είναι για να κλαίς το δύσμοιρο λακωνικό ποδόσφαιρο, αλλά επειδή είμαστε από τη φύση μας, θετικοί άνθρωποι, το ρίχνουμε στην πλάκα! Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή τα γήπεδα θα αποτελούν μέρη προαγωγής αθλητισμού και υγείας και όχι “εκτόνωσης” της χυδαιότητας συγκεκριμένων ατόμων!

Υ.Γ.2. Στο βίντεο παρακάτω, η γκολάρα του Κουτσιουμάρη με απευθείας φάουλ!