Βελιτζέλος: Η ομάδα δικαιούται βαθμούς και δεν τους παίρνει. Είναι αμαρτία

Για άλλη μια αγωνιστική ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη καλείται να σχολιάσει την διαιτησία που ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη

Θα καταντήσουμε γραφικοί να μιλάμε κάθε εβδομάδα για την διαιτησία. Θέλω να πω κάτι άλλο γιατί μπορεί να μιλήσω άσχημα. Το μόνο που θα πω είναι ότι ευτυχώς που δεν ακυρωνόταν το γκολ που πετύχαμε. Μπορεί και εκεί να υπήρχαμε θέμα.

Η ομάδα προσπαθεί να καταφέρει μέσα από την αγωνιστική της παρουσία ότι καλύτερο μπορεί. Ξέρουμε πότε είμαστε καλοί και πότε δεν είμαστε. Ξέρουμε πότε μας αξίζει κάτι και πότε όχι. Η εικόνα του πρώτου 25λεπτου δεν ήταν αυτή που θέλουμε, είναι λογικό γιατί φάνηκε ότι είμαστε επηρεασμένοι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κάναμε δυο πολύ μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουμε δεν τα καταφέραμε. Στο τελείωμα του ημιχρόνου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα, αλλάξαμε και σχηματισμό δύο φορές για να καταφέρουμε να βρούμε διαδρόμους και να απειλήσουμε παραπάνω τον αντίπαλο. Σίγουρα δικαιούμασταν την ανατροπή από νωρίτερα και με την φάση του πέναλτι και με την αποβολή και με τις τόσες φορές που βάλαμε την μπάλα μέσα στη περιοχή με πλαγιοκοπήσεις και με τις πολλές στατικές φάσεις που κερδίσαμε. Δεν το καταφέραμε, το γεγονός ότι πάλεψαν τα παιδιά απίστευτα πολύ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτό που πετύχανε γιατί και ισοφαρίσανε και προσπαθήσαν να κάνουν και την ανατροπή μετά το 90′. Παιδιά τα οποία είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένα, πάρα πολύ φορτωμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και από την ταλαιπωρία που είχαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το μοτίβο θα είναι η ομάδα. Πάντα έτσι θα προσπαθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κερδίζει πράγματα και όχι έξω από αυτόν. Ελπίζουμε την Κυριακή πρώτον να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα εμείς για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Εργοτέλης.

Για τον διαιτητή:

Τον ρώτησα στο τέλος αν του έχουμε κάνει κάτι, πολύ ήρεμα. Eίναι περίεργο ότι ο ίδιος διαιτητής μπαίνει σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας να μας αντιμετωπίσει και μας αντιμετωπίζει και με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν αρμόδιοι να το κοιτάξουν και δεν μιλάω μόνο για την δική μου την ομάδα και μιλάω και έξω από το χώρο, οι αρμόδιοι που ορίζουν τους ανθρώπους εκτός αν έρχεται για συγκεκριμένη δουλειά. Ας ελπίσουμε να μην είναι αυτό και να είναι πραγματικά κάτι άλλο.

Είναι κάτι το οποίο πραγματικά δεν μου αρέσει. Μου συμβαίνει για πρώτη φορά στη καριέρα μου να έχω τόσα συνεχόμενα θέματα, σε κάθε αγώνα, φάσεις που καθορίζουν αποτελέσματα και στερούν βαθμούς από μια ομάδα που ειλικρινά μόνο μέσα στο γήπεδο μπορεί με πάρα πολύ προσπάθεια να καταφέρει. Δικαιούται βαθμούς και δεν τους παίρνει. Είναι αμαρτία για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά.