Ανακοίνωση του Ήφαιστου Βρονταμά για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανγυθεατικό

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ήφαιστου Βρονταμά για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής στο Γϋθειο με τον Πανγυθεατικό

Η ομάδας μας πάνω από όλα καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται. Έστω και αν αυτή προκύπτει ως άμυνα σε ύβρεις και προπηλακισμούς μεγάλων ανθρώπων σε μικρά παιδιά. Στο χωριό μας και στην ομάδα μας η οποία βρίσκεται στο ποδοσφαιρικό λακωνικό χάρτη από το 1982 και συμμετέχει διαρκώς ενω καποια σωματεια κατα διαστημα αγνοουνται,ξέρουμε ότι οποίος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Η ομάδα του Πανγυθεατικού αγωνιστικά αποτελεί στολίδι για το Λακωνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως οι παράγοντες του διακατέχονται από ‘το σύνδρομο του νταβατζή’. Θέλουν από τα υπόλοιπα σωματεία να μην προβάλουν καμία αντίσταση. Ο ‘προπονητής τερματοφυλάκων’, που την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα κυπέλου ήταν ‘φύλακας γηπέδου’ και προπηλάκισε τους παίκτες μας όπως έγκαιρα καταγγείλαμε αποτελεί ‘κοσμημα’ για τα Λακωνικα γηπεδα’ συνηθίζει να επιτίθεται ως ‘μεγάλος σκύλος’ απλά δεν ανέμενε να του απαντήσει ο μικρός σκύλος. Μάλλον αγνοεί την ιστορία του Δαβιδ την οποία αγνοούν και οι υπόλοιποι παράγοντες του Γυθειου οι οποίοι θέλουν να αγωνίζονται μόνο σε τοπικά ντέρμπι, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε λάθος κατηγορία. Τιμούμε και πανηγυρίζουμε για κάθε επιτυχία των Λακωνικών ομάδων στις εθνικές κατηγορίες. Όσο για τα εύσημα στους παίκτες και στον προπονητή μας τα απένειμαν οι παράγοντες του Πανγυθεατικού υβρίζοντας τους από την άφιξη μας μέχρι το τέλος του αγώνα.

Υ.Γ. Η ανωτερότητα αποδεικνύεται και δεν διατυμπανίζεται. Εμείς οι τυχαίοι, οι χθεσινοί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Αυτοί οι πολιτισμένοι, οι ‘μεγαλοι σκύλοι φοβόμαστε πως θα συνεχίσουν να τριγυρνούν τα Λακωνικά γήπεδα και να τραμπουκίζουν τις ομάδες που δεν μπορούν να κερδίσουν.