Δημιουργία “Αθλητικού Κέντρου”-Σύμφωνο συνεργασίας Σπαρτιατικού Γ.Σ.-Δήμου Σπάρτης.

Επικυρώθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση, το Σύμφωνο Συνεργασίας με το Δήμο Σπάρτης, για τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου.
Στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση και αφού εκλέχθηκε Πρόεδρος Γ.Σ. ο Παναγιώτης Κοτσώνης και Γραμματέας ο Γιάννης Σταυρόπουλος, παρουσιάστηκε το Σύμφωνο Συνεργασίας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Πριστούρη και η προμελέτη του έργου από τον αρχιτέκτονα Χρήστο Περδίκη.
Σε μια ιστορική στιγμή για τον Σπαρτιατικό Γ.Σ. επισφραγίζεται η συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης και η επιθυμία του αείμνηστου Λεωνίδα Μανουσάκη, (ο οποίος δώρισε την οικοπεδική έκταση στο Σύλλογο), για τη δημιουργία Αθλητικού κέντρου προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας.
Το αθλητικό κέντρο θα περιλαμβάνει κλειστό Γυμναστήριο 1.000 περίπου θέσεων, ανοικτά γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, περιμετρικό διάδρομο για ποδήλατο και τρέξιμο, εξωτερικά όργανα γυμναστικής-ΑΜΕΑ, δεντροφυτεύσεις κ.α.
Το αθλητικό κέντρο θα χρησιμοποιείται και θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των σωματείων και του αθλουμένων της πόλης μας, ενώ μετά το πέρας κατασκευής του, θα περιέλθει στην αποκλειστική διαχείριση από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης.