Μηδενίζεται η Καλαμάτα!

Απίστευτη γκάφα και παραβίαση του κανονισμού από τους Μεσσήνιους, που θα χάσουν το ματς με 3-0 αφού οι Βοιωτοί αντιλήφθηκαν το γεγονός και προχώρησαν έγκαιρα σε ένταση * Τι προβλέπει το άρθρο 3 του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που δεν αφήνει κανένα περιθώριο στη «Μαύρη Θύελλα»

Κι όμως συμβαίνουν και αυτά για όσους είναι καλά διαβασμένοι και την πληρώνουν οι αδιάβαστοι! Αυτό που δεν πέτυχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μεταξύ τους ντέρμπι στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022 στη Σούπερ Λίγκα 1 το πετυχαίνει τελικά ο Λεβαδειακός με την Καλαμάτα… Πριν το ματς των «αιωνίων» οι δύο αντίπαλοι έκαναν έλεγχο στις Κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών για να διαπιστωθεί αν όσοι είχαν περάσει κορωνοϊό είχαν βγάλει νέες όπως προβλέπεται ρητώς… Στην περίπτωση «πράσινων» και «ερυθρόλευκων» όλα ήταν νόμιμα, αλλά στη Λιβεδειά στο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα 2 υπήρξε θέμα, το οποίο τελικά καίει τους φιλοξενούμενους στο Λεβαδειακός – Καλαμάτα!

Οι Μεσήννιοι παραβίασαν τον κανονισμό και έπαιξαν με ληγμένες Κάρτες Υγείας! Οι Βοιωτοί το αντιλήφθηκαν αμέσως, κατέθεσαν ένταση και θα πάρουν το ματς με 3-0, καθώς η Καλαμάτα βάσει του κανονισμού μηδενίζεται!

ΠΗΓΗ: https://www.goalpost.gr/