Βελιτζέλος: «Ο ΟΦΙ πατούσε καλύτερα από εμάς και δικαιολογημένα κέρδισε»

Στην πολύ καλή εμφάνιση του ΟΦΙ, αλλά και στον αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη, Κώστας Βελιτζέλος.

Η ομάδα του Βλαχιώτη ηττήθηκε με 3-1 στην Ιεράπετρα από τον ΟΦΙ, με τον Κώστα Βελιτζέλο να αναγνωρίζει ότι οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη:

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Οι ομάδες έπρεπε να διαχειριστούν τον αέρα και όταν τον είχαν υπέρ τους να προηγηθούν στο σκορ. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το ότι δεχθήκαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος ξέρει πολύ καλά να εκμεταλλεύεται την έδρα του γιατί το συγκεκριμένο γήπεδο έχει αέρα αρκετές φορές. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία όμως, γιατί με την κακή μας εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δώσαμε το δικαίωμα, παραπάνω στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις. Ο ΟΦΙ δικαιολογημένα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο».

Για το δεύτερο μέρος: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, εάν σκοράραμε σε κάποιες από τις μεγάλες φάσεις που   κάναμε στην αρχή, ο αντίπαλος θα ήταν πολύ πιο πιεσμένος. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΙ κατάφερε να βγάλει πολύ σημαντικές φάσεις, δεν καταφέραμε να μειώσουμε, το καταφέραμε σχετικά αργά και δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Η ομάδα της Ιεράπετρας έδειξε ότι πατούσε καλύτερα από εμάς και δικαιολογημένα κέρδισε».

ΠΗΓΗ: https://www.athleticradio.gr/