Αναστόπουλος: Αν ο Αστέρας συνεχίζει να παίζει όπως έπαιξε σήμερα δεν θα έχει πρόβλημα

Οι δηλώσεις του Νίκου Ανασταστόπουλου μετά την ισοπαλία της Καλαμάτας με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο καλά και σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ καλός και η εκτίμησή μου είναι ότι αν συνεχίσει έτσι όπως έπαιξε σήμερα δεν θα υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή του στη κατηγορία, πράγμα το οποίο το εύχομαι.

Ο πρωταθλητισμός όπως ξέρετε, έχει δρόμο, θέλει προσπάθεια, συνεχίζουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο, δεν έχει τελειώσει ακόμη ο πρώτος γύρος. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής γιατί όπως έχουμε πει, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας έχει παιχνίδια Κυριακές – Τετάρτες – Κυριακές.

Σε ερώτηση για το αν οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας ήταν κουρασμένοι από το ντέρμπι της Λειβαδειάς

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν πιο φρέσκοι ποδοσφαιριστές, δώσανε περισσότερη κίνηση. Η αλήθεια είναι ότι στη Λειβαδειά είχαμε τρέξει πάρα πολύ.

Για την ιστορία με τα δελτία και την ένσταση του Λεβαδειακού

Η αλήθεια είναι ότι από όταν βγαίνει στο τύπο ένα τέτοιο γεγονός και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, δεν είναι από ξύλο.  Μόλις έγινε η ένσταση, ανέλαβε την υπόθεση ο κύριος Γρηγορίου είπε στην ομάδα ότι δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αλλά θα πρέπει να έχουμε στα γραφεία μας περισσότερη προσεκτικότητα και να ασχολούμεθα πραγματικά με το αντικείμενό μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έγινε το θέμα με την μη αδειοδότηση, γιατί δεν είναι θέμα χρημάτων, είχαμε τα θέματα με τα δελτία