Βελιτζέλος: Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Βελιτζέλος μετά την ισοπαλία του Αστέρα Βλαχιώτη με την Καλαμάτα

Είμασταν υποχρεωμένοι να διορθώσουμε την πολύ κακή εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ιεράπετρα. Δώσαμε πολύ βάρος στο ψυχολογικό τομέα, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο έπακρο και παίξαμε ένα παιχνίδι απέναντι στις καλύτερες ομάδες του ομίλου που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλύτερα, είχαμε δύο πολύ σημαντικές φάσεις, μια απέκρουσε ο τερματοφύλακας, μια την χάσαμε από την μικρή περιοχή. Δεν καταφέραμε να προηγηθούμε εκεί, η Καλαμάτα το ισορρόπησε το παιχνίδι, δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο ημίχρονο καθόλου, ούτε εμείς όμως βρήκαμε άλλες φάσεις. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ κυκλοφορία μπάλας από τις δυο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο, κάποια στιγμή αλλάξαμε το σχηματισμό, η Καλαμάτα είχε μια πολύ μεγάλη φάση από στατικό, δοκάρι. Αλλάξαμε το σχηματισμό στα τελευταία λεπτά για να βρούμε την φάση που θα μας έδινε το παιχνίδι, βρήκαμε τρεις φάσεις, δεν ευτυχήσαμε να σημαδέψουμε σωστά και το παιχνίδι κατέληξε στο Χ. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, είχαμε τις στιγμές μας, όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις. Το λιγότερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά και αυτό θα πρέπει να είναι το ελάχιστο της διάθεσης για όλα τα παιχνίδια.

Εμείς σε δυο παιχνίδια μέχρι τώρα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και χάσαμε εύκολα και στα δυο, με τον Παναθηναϊκό και την Ιεράπετρα. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα την οποία θέλουμε να την σταντάρουμε με τις προσθήκες που ήρθαν και έρχονται ώστε η ομάδα να βρει περισσότερους βαθμούς και να ανέβει πάνω από την ζώνη της σωτηρίας.

Για την Καλαμάτα

Η Καλαμάτα με έχει εντυπωσιάσει με την σταθερότητα που έχει και εκτός έδρας. Δεν μπορεί να είναι τυχαία τα αποτελέσματά της. Και σήμερα ήταν πολύ καλή, θεωρώ ότι καταφέραμε να κλείσουμε αυτό που κάνει πολύ καλά η Καλαμάτα, για αυτό και δεν βρήκε επιπλέον φάσεις. Είμασταν πολύ καλοί στην αμυντική μας οργάνωση ώστε δεν βρήκε τους διαδρόμους, κυρίως στον άξονα να βρει τα σουτ, τις κάθετες πάσες, την μπλοκάραμε αρκετά  καλά. Θα συνεχίσει να διεκδικεί επί ίσοις όροις την πρωτιά.

Για τις μεταγραφές

Έχουν έρθει μέχρι τώρα τρεις, ένας εκ των οποίων είναι ο Μπουσμπίμπα. Η ουσία είναι να ενισχυόμαστε όπως πρέπει. Έρχονται παιδιά, πρέπει γρήγορα να ενσωματωθούν, αυτό θα γίνει μέσω παιχνιδιών και μέσω των προπονήσεων. Προσπαθούμε να βάλουμε στην ομάδα και ποιότητα και ποσότητα παικτών, δηλαδή άλλα τρία παιδιά, γιατί θα χρειαστούν σε όλα τα παιχνίδια. Ούτε ώστε να έχουμε βάθος στο πάγκο.