Το isports.gr έκανε για άλλη μια φορά την διαφορά στην ενημέρωση και προβολή σημαντικών θεμάτων

Το isports.gr μετά το θέμα με το Ματάλειο κολυμβητήριο – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην άθλια κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σπάρτης προβάλλοντας το ξέσπασμα ενός προπονητή.

Ο Μιχάλης Κωνσταντόπουλος, προπονητής βόλεϊ στα γυναικεία τμήματα του Σπαρτιατικού έκανε χθες Δευτέρα 24 Ιανουαρίου μια ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Αυτό της άθλιας κατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σπάρτης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την ανάρτηση ή κατεβείτε στο τέλος του άρθρου.

Ένας προπονητής ξέσπασε γιατί είδε κορίτσια να υποφέρουν, να τραυματίζονται και γονείς να αγωνιούν. Οι μικρές και μεγαλύτερες αθλήτριες δεν αντέχουν το κρύο και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης. Έχοντας αυτό σαν αρχή ο Μιχάλης το επέκτεινε σε όλα τα αθλήματα των οποίων οι εγκαταστάσεις στη Σπάρτη θυμίζουν τριτοκοσμικής χώρας.

Ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο αφορά όχι μόνο τα παιδιά και τους νέους της Σπάρτης που θέλουν να αθληθούν αλλά και τις οικογένειές τους, αφού όλα τα μέλη της οικογένειας που έχει στις τάξεις της ένα αθλητή εξυπηρετούνται ουσιαστικά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σπάρτης. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις εξυπηρετούν ένα ποσοστό μεγαλύτερο της τάξης του 80% του πληθυσμού του Δήμου.

Ένα θέμα το οποίο άμεσα θα έπρεπε να δημοσιευτεί σε κάθε ΜΜΕ της Σπάρτης για να ενημερωθούν και ευαισθητοποιηθούν όλοι. Κάτι το οποίο δυστυχώς δεν έγινε.

Ευτυχώς για τους πολίτες του Δήμου Σπάρτης υπάρχει το isports.gr το οποίο πιστό στην αρχή της αντικειμενικής ενημέρωσης και προβολής όλων των θεμάτων έδωσε μεγάλη διάσταση στο εν λόγω πολύ σημαντικό πρόβλημα.
Όχι μόνο κοινοποιήσαμε στους λογαριασμούς μας στο facebook την ανάρτηση του Μιχάλη Κωνσταντόπουλου αλλά δημοσιεύτηκε άρθρο στο site για να μπορούν ακόμη και αυτοί που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο facebook να το διαβάσουν.

Ευτυχώς πολλοί χρήστες του facebook έκαναν κοινοποίηση την ανάρτηση του Μιχάλη για να μπορέσουν να ενημερωθούν για την υπάρχουσα κατάσταση όσοι δεν γνωρίζουν.

Τo αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, συνεχίζει το έργο του, παρέχοντας στους επισκέπτες του, ολοκληρωμένη, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση. Όχι στα λόγια αλλά  στα άρθρα που αναρτώνται καθημερινά.

Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να εκφράσει την άποψή του και προτάσεις για τον αθλητισμό στη Λακωνία και το isports.gr αποτελεί το δικό σας βήμα για να ακουστεί η φωνή σας σε όλο το Νομό.