Αντωνακόπουλος: Να διακοπεί κάθε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης για την μεταφορά απορριμμάτων

Οι προκλητικές αυτές δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης τις οποίες με τον τρόπο του επικρότησε ο παραιτηθείς υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, σήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών στην Ηλεία από βουλευτές, δημάρχους και εκπροσώπους της Τ.Α. Οι βουλευτές Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης και ο πρώην βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας κάνουν λόγο για ύβρη και τυμβωρυχία στους νεκρούς της Ηλείας, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση του δημάρχου Πύργου αλλά και του προέδρου του ΔΣ Πηνειού που βάζουν και μια άλλη διάσταση, καλώντας τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Γ. Λυμπέρη να διακόψει την συνεργασία με τον δήμο Σπάρτης για την ταφή των απορριμμάτων της πόλης του στην Τριανταφυλλιά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Πύργου κ. Π. Αντωνακόπουλο που χαρακτήρισε τον δήμαρχο Σπάρτης persona non grata στην Ηλεία και κάλεσε τον δήμαρχο Ήλιδας Γ. Λυμπέρη να διακόψει κάθε συνεργασία με τον δήμο Σπάρτης που μεταφέρει τα απορρίμματά της πόλης του στην Τριανταφυλλιά. Ειδικότερα ο κ. Αντωνακόπουλος ανέφερε:
«Ανεπιθύμητος στην Ηλεία ο δήμαρχος Σπάρτης, μετά τα όσα είπε χλευάζοντας τους Ηλείους και προσβάλλοντας βάναυσα τα θύματα των φονικών πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία. Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Γιάννης Λυμπέρης πρέπει να σταματήσει κάθε συνεργασία με τον δήμαρχο Σπάρτης και να σταματήσει κάθε μεταφορά στερεών απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά.»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τις αντιδράσεις στην Ηλεία