Στα “χαρτιά” ο Αστέρας Βλαχιώτη το ματς με Ζάκυνθο

Η αναμέτρηση στη Σπάρτη ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Ζάκυνθο δεν έγινε με υπαιτιότητα της ομάδας από τα Επτάνησα που χάνει το ματς με 3-0 και τιμωρήθηκε με 4.000 ευρώ πρόστιμο.

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης ανάμεσα στον Αστέρα Βλαχιώτη και τη Σπάρτη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στο γήπεδο, οι διαιτητές το ίδιο, όχι όμως και η Ζάκυνθος που επικαλέστηκε την κακοκαιρία “Διομήδης” υποστηρίζοντας ότι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω απαγορευτικού απόπλου.

Αφού τηρήθηκε το γράμμα του νόμου ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνος με τη διοργανώτρια αρχή και τον αθλητικό δικαστή να καλούνται να αποφανθούν για την τύχη της αναμέτρησης. Αυτό έγινε με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο να αποφασίζει ότι η αναμέτρηση δεν έγινε με υπαιτιότητα της Ζακύνθου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας Βλαχιώτη παίρνει στα “χαρτιά” το παιχνίδι με 3-0, ενώ στη Ζάκυνθο επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ. Παράλληλα με χρηματικό πρόστιμο (500€) τιμωρήθηκε και το Αιγάλεω.

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr