ΣΕΓΑΣ: Βράβευση Γιάννη Καριοφύλλη, Θύμιου Βέργου, ΓΑΣ Σκάλας (βίντεο)

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 ο ΣΕΓΑΣ σε μια όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Grand Hyatt τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν με την εθνική ομάδα το 2021 και μαζί τίμησε τους προπονητές τους και τα σωματεία τους.
Ανάμεσα στους διακριθέντες αθλητές , ήταν και ο αθλητής του συλλόγου μας, Γιάννης Καριοφύλλης, με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 όπου τιμήθηκε για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, καθώς και για την 8η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.
Ο προπονητής του αθλητή μας, Ιωάννη Καρυοφύλλη και του συλλόγου μας, Ευθύμιος Βέργος, τιμήθηκε για την προπονητική του υποστήριξη και καθοδήγηση.
Ο σύλλογος μας, ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ, τιμήθηκε για τις επιτυχίες του αθλητή του. Την τιμητική πλακέτα του συλλόγου, την παρέλαβε ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ, Κουρλας Παρασκευάς.
Αυτές οι σημαντικές διακρίσεις, καθώς και οι επιτυχίες των υπολοίπων αθλητών του συλλόγου μας, κατατάσσουν τον σύλλογο στην 46η θέση στην αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το 2021 και 1ο σωματείο στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Προερχόμενοι από έναν μικρό Δήμο πληθυσμιακά , με ελάχιστες υποδομές για ποιοτική προπόνηση, αποκατάσταση κ οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται ένας σύλλογος για να καταφέρει να ανταγωνιστεί σωματεία που λειτουργούν σε αστικά κέντρα με τουλάχιστον καλύτερες υποδομές , οι επιτυχίες των αθλητών μας και η θέση του συλλόγου στην πανελλήνια κατάταξη καθώς και στην περιφέρεια Πελλοπονήσου για το 2021 δίνει στις διακρίσεις αυτές ιδιαίτερη αξία .